Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1316710800

Gears of War 3 - nem varrtak el minden szálat

Amikor egy sorozatot nézek, sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik jobban: ha maradnak még kérdések a végén, vagy ha a készítők megválaszolnak mindent. A Gears of War történetéért felelős hölgyemény most elmondja, hogy a trilógia végén ők sem adnak mindenre választ.
1316682035

Gears of War 3 teszt

Szinte hihetetlen, hogy a Gears of War első részének megjelenése óta már öt év eltelt. Gondolom - velem együtt - mindenkiben élénken él még az emlék, hogyan jutott hozzá a saját példányához és milyen élményeket köszönhetett neki. Eljött hát a pillanat, ahogyan azt a Mátrix egyik hatalmas bölcsességéből már megtanulhattuk: aminek kezdete van, az véget is ér…
1316520000

Megjelent a Gears of War 3, jön az első DLC

Kissé szerencsétlenül járt a Gears of War 3, hiszen norvég barátaink már hetekkel a megjelenés előtt megkapták a végleges példányokat egy baki következtében, így nem sokkal később már a neten is fellelhető volt az anyag. Most azonban végre eljött a hivatalos nemzetközi indulás napja is!
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1316419200

Gears of War 3 - videón a fegyverek és a karakterek

A Gears of War harmadik része ugyan csak holnap jelenik meg hivatalosan, ahogy az várható volt, a YouTube-ot ellepték az első videók, amik a játékot mutatják be részleteiben. Most éppen a multiplayer módban elérhető karakter- és fegyverskinek mutatkoznak be egy ráadás gameplay felvétel társaságában.
1316239250

Gears 3 - a Naughty Dog gratulált az Epicnek

Ritka a játékfejlesztők körében, hogy gratulálnak egymásnak egy-egy sikeres produktumuk megjelenése folyományaként, de pont ez történt a minap a Gears of War 3 kapcsán. Az Uncharted fejlesztői megemelték a kalapjukat az Epic Games legújabb játékának kritikai sikeréért. Sportszerű.
1316152810

Gears of War 3 - az első fél óra

A rozsdás zárkaajtó hangos nyikorgással tárul ki, Ánya és Jack lép be rajta. „Apádnak szüksége van rád” - mondja a nő, miközben lassan tűnnek el a börtön falai, a vakító fehérség hatalmas csatát fed fel, Marcus hiába küzd, nem tudja megmenteni a professzort, zaklatottan ébred. Rémálom volt.
1315755000

A norvégok már játszhatnak a Gears of War 3-mal

A szintén bizonytalan időközönként jelentkező "Epic Fail" rovatunk aktuális győztese a Gears of War 3 és a Microsoft, igaz, a redmondiak elvileg nem tehetnek az elmúlt napok történéseiről: jelesül arról, hogy az egyik norvég üzlet már kiszállította az előrendelőknek a Gears 3 példányukat.
1315335113

Anya Stroud pózol az FHM címlapján

Nem ígérjük, hogy rendszeresen fogunk írni az aktuális férfimagazinok címlapjairól, de amíg a kedvenc játékaink lengén öltözött főhősnői kapnak helyet bennük, azt mindenképpen tudatjuk veletek is! Most a spanyol FHM van soron, a magazin borítóján Anya Stroud pózol a Gears of Warból.
1315231200

Gears of War 3 - fontos volt a rajongók szava

Azt már tudjuk, hogy a BioWare például folyamatosan monitorozza a játékosok cselekedeteit, s így tudják meg, mi az, amit szeretünk a játékaikban, s mi az, amit nem nagyon. Most Cliff Bleszinski beszélt arról, hogyan kezelik a rajongók visszajelzéseit a Gears fejlesztése közben.