Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1320314442

Ingyenes Gears of War 3 DLC érkezik

November 25-én indítja útjára az Epic Games a Gears of War 3 soron következő letölthető tartalmát. A Versus Booster Map Pack azért is érdekes a számunkra, mivel egy lukas garast sem kérnek el érte. Számos, Gears 1-ből ismerős klasszikus multiplayer térkép üti majd a markunkat.
1320165000

Gears of War 3 - megérkezett az első DLC

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg ma a Gears of War 3 első DLC-je, a Horde Command Pack. Nem tudni egyelőre, hogy mennyit kell várni a csomagra, az Epic Games annyit árult el mindössze, hogy technikai okai vannak a késésnek. (Frissítés után: a DLC most már letölthető.)
1320090989

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!
1319695200

Epic: befolyásoljuk a nextgen konzolokat

Mike Capps, az Epic elnöke nyilatkozott arról, hogy aktívan igyekeznek befolyásolni a következő generációs konzolok fejlesztési irányát. Hogy ez sikerült-e, arról már nem szól a fáma, a nagyfőnök mindenesetre elég sejtelmesen beszél ahhoz, hogy valószínűsítsük: igen.
1319476850

Microsoft: növekvő bevételek, kevesebb Xbox

A Microsoft a múlt hét végén kiadta a szeptember 30-án véget ért negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, melyben növekvő bevételekről, csökkenő profitról és kevesebb eladott Xbox 360-ról számolt be. A konzol ettől függetlenül még mindig népszerű, és a Gears of War 3 is aratott.
1319180400

Raam tábornok is játszható az új Gears 3 DLC-ben

A Gears of War harmadik felvonásának legújabb letölthető kiegészítőjében nemcsak multis újdonságokat kapunk, hanem az egyjátékos rész is bővül, méghozzá egy, a sorozat előzményeit feldolgozó epizóddal, amelyben többek között az első játék rettegett főgonoszát, Raam tábornokot is irányíthatjuk majd.
1318690800

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1317369600

Gears of War 3 - egy hét alatt meglett a 3 millió

Hét nap. Ennyi kellett a Gears of War harmadik részének ahhoz, hogy hárommillió példányt eladjanak belőle. Légy bármelyik platform híve, imádd bármelyik játékot, utáld akármennyire a Gears of War-szériát, azt neked is el kell ismerned, hogy ez nem akármilyen teljesítmény. Hét nap alatt hárommillió, az nagyon sok.
1316948400

Gears of War 3 - kevesebb erőszak, több érzelem

A kritikusok általános véleménye szerint a Gears of War harmadik részében sokkal inkább koncentráltak a készítők a történetre és az érzelmekre, mint eddig bármikor. Ezt a Conan show szerkesztői is észrevették, össze is állítottak egy kisfilmet arról, mennyire emocionálisak a Gears 3 jelenetei.