Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1288194496

Novemberben jön az új Red Dead DLC-s lemeze

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Red Dead Redemption DLC-i és frissítései önálló lemezen is napvilágot látnak, mégpedig novemberben végén, fél áron. A Rockstar egyszer már eljátszotta mindezt: anno a Grand Theft Auto IV letölthető adalékait is kiadta újra, egyetlen dobozban.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1287748830

Red Dead Redemption - zombiirtás rímekben

Csak nem tudunk betelni a Red Dead Redemption: Undead Nightmare előzeteseivel, igaz, a Rockstar nem is hagy sok választási lehetőséget. A legújabb trailerben például verset szaval a narrátor, közben pedig a zombikkal elárasztott multiplayer dübörög másfél percen keresztül - nekünk nagyon tetszik!
1287644439

A Halo: Reach a legkeresettebb játék idén

Igen, tudjuk, hogy van még hátra pár hónap az idei évből, de az NPD Group legújabb összeállításának jóvoltából már kiderült, hogy melyik játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Államokban eddig. A listát a Halo: Reach, a New Super Mario Bros. Wii és az Xbox 360-as Red Dead Redemption vezeti.
1287574800

Red Dead Redemption - élet a temetőben előzetes

Lassan már annyit hírezünk a Red Dead Redemption zombis DLC-jéről, mint máskor egy teljes játékról. Habár az Undead Nightmare tényleg teljesen átformálja mindenki kedvenc western akciójátékát, s külön dobozban is megjelenik, tehát valamennyire mégiscsak jogos a sok hír!
1287215445

Önálló lemezen is megjelenik az Undead Nightmare

Hasonlóan a GTA IV: Episodes from Liberty City önállóan is futtatható DLC-packjához, a Red Dead Redemption is hasonló kiadással jelentkezik október 26-án. Az Undead Nightmare-re keresztelt csomag természetesen tartalmazni fogja a zombis DLC-t, valamint az alapjáték óta megjelent összes letölthető tartalmat egyetlen lemezen.
1287046377

Red Dead zombik tombolnak az új trailerben

Ha a zombifilmek atyja, George A. Romero összeült volna a Rockstar San Diego vezérkarával, nagyjából az Undead Nightmare DLC lett volna együttműködésük gyümölcse. Persze ez nincs így, a fejlesztők saját kútfőből is képesek horrorhangulattal megtölteni a vadnyugatot. Pontos dátummal frissítve!