Dead Space: Extraction

A Dead Space: Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni a világűr végtelen messzeségében eldugott Aegis VII bányászkolóniát sújtó rettenetes fertőzéstől.
1317114022

Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.
1316266531

Bezárják a Visceral ausztrál részlegét?

A pletykák szerint lehúzza a rolót a Visceral Games melbourne-i irodája is, a munkatársak hétfőn találkoznak a HR-esekkel, hogy átbeszéljék az ügyet. A Dead Space és a Dante's Inferno fejlesztői a világ több pontján is rendelkeznek stúdiókkal, elméletileg van hová továbbállni.
1310310000

Munkaerőt keresnek a következő Dead Space-hez

Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem fogja abbahagyni a Dead Space további kiaknázását. Az EA és a Visceral Games az első rész befejezése után is tetemes mennyiségű munkaerőt vett fel a folytatás elkészítéséhez, s a helyzet most is hasonló.
1300793400

Még sínen van a Dead Space-mozi

Már lassan annyi játék moziverziójáról hallunk, hogy mi sem tudjuk követni, melyik projekt hol tart. Elég csak belegondolni: jön az új Tomb Raider, a Dead Island, a Warcraft, a Kane & Lynch, és ez még csak annyi, ami hasraütésre eszembe jutott. A Dead Space is szerencsére még mindig halad a megfilmesítés útján.
1297180800

Segít a fogyatékkal élőknek a Visceral Games

De nem úgy, ahogy azt elsőre hinnénk. Ne arra tessék gondolni, hogy a Dead Space 2 bevételeinek egy részét felajánlják a fogyatékos gyermekek számára, vagy esetleg jótékonysági aukciót tartanak egy teljes méretű, kézzel festett Isaac szexbábúra. Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb.
1296475205

Az NGP-t is meghódítja a Dead Space

A Visceral Games már korábban is hangsúlyozta, hogy minél szélesebb körben szeretné bővíteni a Dead Space frencsájzt, ideértve az esetleges Next Generation Portable verziót is, ami a minőség érdekében nem sima port lenne. A kézikonzolos változat hasonlítana a Wii-s Extractionhoz.
1295970015

Dead Space 2: Severed bejelentés

Alig jelent meg a Dead Space második része, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első DLC-jét. A Severed két különálló fejezettel lepi meg a rajongókat, amelyek történései az alapjáték sztorijával párhuzamosan játszódnak - igen, kitaláltátok, a kiegészítőben éppen ezért nem Isaac lesz a főszereplő.
1292428800

Előzetesen az új Dead Space anime

Ha emlékszünk még a 2008-as Dead Space animéra, akkor valószínűleg jó emlékeink vannak róla, mert igen ütős cucc volt. Most azonban folytatódik a sztori, és még brutálisabbnak és nagyszabásúbbnak tűnik, mint valaha. Igazi sci-fi eposz válik a Dead Space-ből.
1287045000

Dead Space 2 - lesz gyűjtői kiadás

Mindenki hatalmas megkönnyebbülésére az Electronic Arts úgy döntött, készít gyűjtői kiadást a Dead Space 2-ből. Elvégre ki tudna meglenni Isaac plazmavágó fegyverének replikája nélkül? Ha te semmiképp sem, akkor a csomag január 25-től várja, hogy megvásárold!
1285155044

A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.