Lost Planet 2

A Lost Planet: Extreme Condition című nagyszerű Capcom akciójáték folytatása vadi új szörnyekkel, és újabb, meghódításra váró, nem túl havas tájakkal.

Lost Planet 2

Húzták, halasztották, majd egyszer csak bejelentették a megjelenés dátumát, amit meglepő módon előrébb toltak, majd még előrébb, és hipp-hopp, már itt is volt. A Lost Planetet nem is olyan régen az első igazi nextgen játéknak neveztem itt a Gamekapcson, lássuk hát, felér-e a folytatás a nagy elődhöz.

Lost Planet 2 Demóteszt

Számomra hihetetlen számba megy, de a jelenlegi konzolgeneráció, amit valahol még mindig olyan újszerűnek, néhol kiforratlannak érzünk, eljutott oda, hogy az első legnagyobb címeknek (Lost Planet, Assassins Creed, Mass Effect, CoD-MW) immáron a második része is hamarosan megjelenik. A sort a legendásan jól sikerült Gears of War nyitotta és most elérkezett a Lost Planet ideje, de egyelőre csak egy rövidke demó formájában.

Lost Planet 2

A Capcom évről-évre ellát bennünket minőségi játékokkal. A rókabőrnyúzás nálunk tabu téma és idáig megjelent programjaik mind egyediek voltak játékmenetben és megvalósításban is. 2007-ben gondolva egy nagyot, formába öntötték sci-fi ötleteiket, amiből megszületett a Lost Planet...