LittleBigPlanet PSP

A Playstation 3 konzolon több díjat is bezsebelt, sok magazin által év játékának választott LittleBigPlanet tiszteletét teszi PSP gépeken is!
1670610819

Elhagyja a Media Molecule társalapítója a stúdiót

A Dreams és a LittleBigPlanet-játékokért felelős Sony first-party Media Molecule stúdió fontos szakembert veszít el.
1540810818

Tízéves a LittleBigPlanet

Ki hitte volna, hogy a Media Molecule bájos PS3-exkluzív platformere október 27-én volt tízéves? A fejlesztők egy érzelmes blogposztban emlékeznek meg az évfordulóról és a már megszépült emlékekről.
1484233200

A Sony bezárta a Guerrilla Cambridge stúdióját

Egy hivatalosan kiadott közleményben erősítette meg a Sony, hogy döntésük értelmében erőforrásaikat más csapatokhoz szeretnék átcsoportosítani, így bezárják a Killzone: Mercenaryt is készítő Guerrilla Cambridge stúdióját.
1382985000

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.
1343980807

Megvan a LittleBigPlanet Vita dátuma

Sackboy és társai ősszel hódítják meg a PlayStation Vita tulajdonosait. A megjelenési dátumot maga a Sony szellőztette meg tegnap. Emellett bepillantást nyerhetünk a fejlesztők kulisszatitkaiba és megismerhetjük a mókás platformjáték világát, Carnivaliát. Hurrá!
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1326015300

Keményen fejleszt a Media Molecule

A LittleBigPlanet fejlesztőinek látszólag jól megy, hiszen az összes játékuk nagyon népszerű volt, ráadásul a felhasználók által készített tartalmakon is rengeteget kerestek. Úgy látszik azonban, hogy nem eleget: a cég többet költ kutatás-fejlesztésre, mint amekkora összeg az elmúlt évben bejött.
1311242400

LittleBigPlanet - a Sony free-to-play játéknak szánta

A Comic-Con mellett javában zajlik a Develop konferencia is, ahol többek között a Media Molecule vezérarcai és Phil Harrison, a Sony Worldwide Studios egykori elnöke is leült beszélgetni. Elsődleges témájuk természetesen a LittleBigPlanet és a hozzákötődő, nem mindennapi sztorik voltak.
1305633648

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.
1295608212

Színfalak mögött a Media Molecule

Sackboy második kalandja immáron aranylemezen van, javában folyik a sokszorosítás - hamarosan meg is kapják a porciójukat a LittleBigPlanet rajongók. A fejlesztés végső stádiumában forgatták az alábbi videót, melyben meglátogatták a Media Molecule csapatát. Számos kulisszatitokra derül fény.