Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

  • Írta: Scoo
  • 2013. október 28.
  • Hír
Link másolása
Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Los Santos társadalma:

A GTA V-ről már rengeteg cikk született, de mindenképp érdemes elolvasni Uhu123 írását is, mivel ő a játék társadalmát mutatja be - és azon keresztül a miénket is.

A Rockstar a játékaiban zseniálisan mutatja be beteg és képmutató társadalmunkat. Minden kis csipkelődés, irónia, szarkazmus nagyon jó helyre van téve, mértékkel és ezért üt igazán.”


International Superstar Soccer Deluxe:

Nemrég jelent meg a FIFA legújabb része, viszont a köztudottan a retrót kedvelő Norbiii, nem ezt ajánlja nekünk, hanem egy régi SNES-játékot. Ha nem is szeretsz nosztalgiázni, egy pillantást azért mindenképp érdemes rá vetned, hogy tudd milyenek is voltak régen, 1996-ban, a focis játékok.

Mai szemmel elsőre talán elég érdekesnek tűnhet, de akkoriban ez egy fantasztikusan jó játék volt.”

LittleBigPlanet:

A címnél többet nem is kellene írnunk, mivel úgyis ismered a játékot és természetesed meghajolsz a nagysága előtt. Mindenesetre, ha eddig egy lakatlan szigeten éltél és Wilson volt az egyedüli játszópartnered, akkor most pótolhatod a hiányosságodat ViktorG blogjának hála.

Megvan benne minden, ami elég arra, hogy minden idők EGYIK legjobb, és legszórakoztatóbb 2D-s platformjátékának lehessen nevezni.”

Armed with Wings:

Shannaro egy flashjátékot ajánl a figyelmünkbe. Teljesen ingyenes és természetesen remekül el lehet vele tölteni a munkaidőt. Hogy milyen a játék? Olvassátok el a beszámolóját.

„Nem szoktam flashjátékokkal játszani, de ezt mindenkinek csak ajánlani tudom.”

The Walking Dead - A Kormányzó színre lép:

Öt órakor már sötét van odakint, a fákról lehullottak a levelek, iskolába is kell járni, esik az eső, hideg van, röviden itt van az ősz. Egy pozitívum viszont mindenképp van: ilyenkor támadnak újból a zombik a TV-ben. A méltán sikeres sorozat vajon könyvformában is érdekes? Exonic könyvbemutatóját olvashatjátok.

A sztori tele van akcióval, izgalmakkal, milliónyi zombival, őrültségekkel és csavarokkal.”

A dobozos és a digitális játékok dilemmája:

Yanez elmereng azon, hogy mennyire lusta az a társadalom, amiben telefonon rendelnek pizzát és netről töltik le a játékokat. Vajon kevesebbek leszünk a digitális tartalom miatt? Olvassátok el az ő véleményét, majd osszátok meg a sajátotokat.

Egy egészséges, fiatal, netán középkorú alak, nekem ne mondja azt, hogy "Minek menjek üzletbe, ha kanapén fekve is megszerezhetem?””

A jók közül ezúttal ők voltak a legjobbak. Reméljük, jövő héten találkozunk, de természetesen ez csakis rajtatok múlik. Dobjátok félre a tanulnivalót, halasszátok el az aznapi munkát, és nosza, irány blogot írni!

8.
8.
Yanez
Pacsi minden blogolónak és dánkesön.
7.
7.
exonic
Nagyszerű ajánló, nagyszerű blogok és köszönöm hogy bekerültem! :)
6.
6.
RetecH
5.
5.
Uhu123
Gratulálok mindenkinek! És köszönöm, hogy bekerültem!
4.
4.
Scoo
#2: Igen, a Sword and Sorcerys nekem is tetszett, csak egy bajom van, magáról a játékról nem kaptam rendes képet, azaz nem tudtam teljesen elképzelni milyen is a játék. Simonus18 ettől függetlenül jót és jól írt. Remélem több írása is lesz.
http://www.gamekapocs.hu/tag/simonus18/blog/5702/sword_and_sworcery_amire_futja
3.
3.
ViktorG
Gratula mindenkinek, és köszönöm a bekerülést! :D

G voltam, pá.
2.
2.
A Sword and Sorcerys blogot is bele lehetett volna még írni.
Ezenfelül grat mindenkinek.
1.
1.
Norbiii
Gratulálok mindenkinek, akik bekerültek, megérdemlitek, és nagyon köszönöm, hogy bekerülhettem, külön öröm, hogy egy régebbiSNES játékkal. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...