Band Hero

A Guitar Hero őrület legújabb mellékterméke, amely a Band Hero címet viseli - hogy miben lesz más, mint a többi rész? Csak popzenék kapnak benne helyet!

Megérkezett a Band Hero demója

Az Xbox LIVE rendszerről már tölthető a Guitar Hero sorozatot is készítő Neversoft új játékának, a Band Hero-nak a kipróbálható demója.

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

Már Wii-hez is van Logitech Guitar Hero szett

Már Nintendo Wii-hez is lehet kapni a Logitech által gyártott, Guitar Hero-hoz kifejlesztett Wireless Guitar és Wireless Drum játékvezérlőket.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Dobkiegészítő a DS-es Band Hero-hoz

Míg a legtöbb platformon egyszerű pénzlehúzásnak tűnik a Band Hero, addig a Nintendo DS-es változatban jócskán találkozhat újdonsággal a játékos.

E3 2009: Lezajlott az Activision konferencia

Elsőként az Activision Blizzard tartott sajtókonferenciát az idei E3 előtt; az eseményen szó esett a játékpiacról, az új címekről és a jövőbeni tervekről is.

Hét újabb Guitar Hero játékot várhatunk az idén

A Guitar Hero őrület jobban kinőtte magát, mint vártuk; az előzetes bejelentés szerint a 2009-es esztendő során is hét új résszel bővül a sorozat.