FIFA 10

Az Electronic Arts évről-évre megjelenő focis sorozatának, a FIFA-nak a 2010-es epizódja. Még szebb grafika, még jobb játékélmény - ahogy megszokhattuk.

Nyerj eredeti, Playstation 2-es FIFA 10 játékot!

Legújabb nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, magyar nyelvű, Playstation 2-es FIFA 10 játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Hazai eladási toplista - az élboly változatlan

Ahogy az várható volt, az összesített toplista dobogóján ismét a FIFA 10, a World of Warcraft és a Need for Speed: Shift állnak, s lejjebb sem történtek változások.

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

Rooney kénytelen volt Gamertaget változatni

Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója is rendszeresen játszik a FIFA-val, újságíróknak pedig elárulta, hogy erre már a rajongók is rájöttek.

FIFA 10 A konzolos verzió tesztje

Az EA Sports labdarúgójáték-sorozatának megvoltak a maga mélyrepülései és ragyogásai is a hosszú évek során, s míg az előző konzolgenerációban ha valaki azt mondta „foci”, én gondolkodás nélkül azt feleltem „PES”, azóta úgy tűnik nagyot fordult a világ, mert ez ma már közel sem ennyire egyértelmű.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

Magyarországon is elstartolt a FIFA 10

A mai napon hivatalosan is elstartolt hazánkban a FIFA 10. A premiert az Electronic Arts sztárfocistákkal, csinos lányokkal, Kokóval és egész délutános játékkal ünnepelte.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!