FIFA 10

Az Electronic Arts évről-évre megjelenő focis sorozatának, a FIFA-nak a 2010-es epizódja. Még szebb grafika, még jobb játékélmény - ahogy megszokhattuk.
Típus: Foci, Sport

Hazai eladási toplista - dobogón az új Sims-addon

Még a Left 4 Dead folytatását is megszorongatta az újonnan megjelent Sims-kiegészítő, amely azonnal a harmadik helyre tornászta fel magát a hazai eladási toplistán.

Idén légy te a FIFA Interaktív Világbajnok!

Az FIWC egy egész futball-idényt felölelő bajnokság, melyben a világ számos tájáról érkező FIFA 10 játékosok mérkőznek meg "Az Év FIFA Interaktív Világbajnoka” címért.

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

Játékokat állít le, dolgozókat küld el az EA

Az Electronic Arts több játék fejlesztését is leállította most ősszel, jövő tavaszig pedig nem kevesebb, mint 1500 dolgozójától készül megválni.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Lezárult a PS2-es FIFA 10 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, magyar nyelvű, PS2-es FIFA 10 játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Nyerj eredeti, Playstation 2-es FIFA 10 játékot!

Legújabb nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy darab eredeti, magyar nyelvű, Playstation 2-es FIFA 10 játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.