FIFA 10

Az Electronic Arts évről-évre megjelenő focis sorozatának, a FIFA-nak a 2010-es epizódja. Még szebb grafika, még jobb játékélmény - ahogy megszokhattuk.

Letölthető a FIFA 10 PC-s demója

Nemrég hozták nyilvánosságra a FIFA 10 számítógépes demóverzióját, amely számos nyelven, köztük magyarul is elérhető - a letöltési linkekért olvass tovább!

Szeptemberben indul az EA Sports 4v4 focikupa

Az idén ötödik alkalommal indul útjára az EA Sports 4v4 focikupa. Az országos focibajnokságra 13-18 éves sportszerető fiatalok jelentkezését várják.

Szeptemberben érkezik a FIFA 10 demója

Az EA évente megjelenő focis játéka idén sem marad el, egészen pontosan október másodikán jelenik meg, ám szeptemberben már kipróbálhatjuk a demóját.

GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!

Mozgásban a FIFA legújabb epizódja

Mozgásba lendült az Electronic Arts saját fejlesztésű focis játéka, a FIFA 10, egyelőre csak egy teaser trailer erejéig, ám ez is igen meggyőzőre sikeredett.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!