Left 4 Dead 2

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Valve multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.

A Left 4 Dead 3-ra utaló nyomokat találtak a Counter-Strike 2 fájljai közt

Eljön az idő lassan, amikor a Valve megtanul háromig számolni? Az adatbányászok feltúrták a Counter-Strike 2 korai verzióját, a fájlok közt pedig a Left 4 Dead 3-ra utaló sorokra találtak.

Itt nézheted vissza a Left 4 Dead 2 livestreamünket!

Bizony, jól olvastátok, ismét összeül a GK streamer csapata, és ezúttal a vadonatúj anyagok helyett pár évet visszafelé ugrunk az időben, és a Left 4 Dead 2-ben kutatjuk a zombiirtás szépségeit.

Gabe Newell zombik nélkül készítette volna el a Left 4 Deadet

Néha bizony a játékipar legnagyobb koponyái is tévedhetnek. Chet Faliszek, a Valve-játékok egykori írója elárulta, hogy Gabe Newell eredetileg erősen ellenezte a Left 4 Dead zombis körítését.

A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

A Left 4 Dead 2 lenyomta a Back 4 Bloodot

Alig néhány hete jelent meg a Back 4 Blood, a Turtle Rock Studios legújabb zombilövöldéje, az adatok azonban azt mutatják, hogy az új játékot a halloweeni szezonban máris visszaelőzte a 12 éves elődje.

Left 4 Dead 2 - 11 évig tartott a német cenzúra

Fellélegezhetnek a Left 4 Dead 2 német rajongói, hiszen több mint egy teljes évtizeddel a játék megjelenése után végre ők is azt a játékot kapják, mint mindenki más. A Valve kérésére a hatóságok újraértékelték a zombis lövöldét.

Left 4 Dead 2 - ingyenes hétvégét hozott az új DLC

Megjelent a Left 4 Dead 2 legújabb frissítése, a The Last Stand, amit teljes egészében a közösség rakott össze a játékhoz. Az új tartalmak érkezését ingyenes hétvégével és hatalmas leárazással tették meg kellemesebbé a Steamen.

Left 4 Dead 2 - videó az új tartalmakról

Még mindig nehéz elhinni, hogy tíz év után egy újabb méretes frissítést kap a Left 4 Dead 2, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz. A közösség által összerakott kiegészítőhöz most egy friss videót és megjelenési dátumot is kaptunk.

Left 4 Dead 2 - hamarosan új frissítés érkezik hozzá

Hiába jelent meg lassan már több mint tizenegy éve a Left 4 Dead 2, hamarosan egy újabb méretes frissítés érkezik a zombis játékhoz, amit ráadásul egy az egyben a közösség kalapált össze.

Bővül a Valve Studio Orchestra Spotify-zenetára

A Valve játékainak feledhetetlen dallamaival bővül a stúdió hivatalos Spotify-csatornája. Egyelőre csak a Team Fortress 2, valamint a Dota 2 szerepel a listán, ez viszont a jövőben változni fog.