A Tencent felvásárolta a Turtle Rock Studiost

  • Írta: gorien
  • 2021. december 17.
  • Biznisz
Link másolása
Újabb játékstúdió landolt a kínai Tencentnél. Ezúttal a Left 4 Dead-játékokért és a Back 4 Bloodért felelős Turtle Rock Studiost vásárolta fel, de a csapat érintetlenül folytathatja a munkáját az óriáson belül.

Az év vége előtt még biztosított magának egy ajándékot a Tencent, ami egyébként nemrég indított egy új kiadói alosztályt is. Kína legnagyobb technológiai vállalata idén a Dontnod, a Bohemia Interactive, a Remedy és a Playtonic környékén is felbukkant, míg a korábbi részesedést teljes felvásárlásra váltotta a Yagernél és a Sumo Digitalnál. 2021-et azonban nem hagyhatták el búcsúajándék nélkül: a Turtle Rock Studiost is megszerezték annak anyavállalatán, a Slamfire-ön keresztül.

A 2002-ben alapított Turtle Rock Studios (ami egy ideig a Valve South nevet is viselte) első munkája a Counter-Strike xboxos portja volt, de nevét a Left 4 Dead-játékok miatt ismerjük igazán. A Valve-ból való kiválásuk óta az Evolve és a Face Your Fears írható a számlájukra, illetve az idei Back 4 Blood, ami a zombis sikerjáték nyomdokait hivatott követni.

A stúdió megmarad a Tencenten belül, a felvásárlás a Back 4 Blood ütemtervére sem lesz hatással. Steve Goldstein, a Turtle Rock elnöke szerint „a Tencent a kiemelkedő partnerei, a globális befolyása, az ipar alapos ismerete és a példanélküli támogatása révén segíthet nekik megalkotni azokat az ambiciózus játékokat, amikről álmodnak, miközben meghagyja a függetlenségüket is”.

5.
5.
Zuzmo
Szerintem nem olyan nagy baj ez, legalább tőke áll majd mögöttük. Így nem mennek csődbe, nagyobb az esély, hogy újabb játékokat készítenek.
2.
2.
dcba
#1: Ezt gyonyoruen leirtad, abszolut ez a jovokep es a legszomorubb, hogy a legtobben asszisztalnak is ehhez a fortelmes jovokephez.

Ez a parketta alatt rejtegetjuk a meg jo jatekokat annyira a szemem elott van, en is kb ketsegbeesve gyujtogetem az utolso darabokat a jo single jatekokbol lemezen, evrol evre egyre kevsebb es kevesebbet
1.
1.
Straga25
Az év 2080. Minden játék cég a Tencenté. Nincs játék ahol ne lenne rozsaszin nyul fiu microtransaction 30 dollárért kpop zenével párosítva.
Régi 90-es évek beli játékosok a parketta alá rejtik az utolsó játékokat amig még nem tartalmaznak microtransactiont, de a kinai gestapo megtalálja mindet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...