Kinect X360

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.

Kinect Homebrew

Szinte minden másnap hírezünk arról, hogy az okos „hackerek” ilyen és olyan eredményeket értek el a Kinect PC-s használatával. Valójában az eszköz megjelenése óta hatalmas közösség gyűlt össze, akik mind azon munkálkodnak, hogy egyre jobbá és szélesebb körűvé tegyék a Kinect használhatóságát a személyi számítógépeken.

Kinect megateszt

Másfél éve várjuk. Valaki már előre utálta, valaki a bejelentés óta imádja. Valaki szerint csak egy újabb casual játékszer, amivel a Microsoft a Wii trónjára próbál törni, valaki szerint pedig egy új generáció a játékok irányításában. Most kiderül az igazság: alaposan megnyúztuk a Kinectet, s megatesztünkben választ adunk mindenre, ami csak érdekelhet!

Kinect bemutató és előteszt

Ma délelőtt a Microsoftnál vendégeskedtünk, s az országban az elsők között próbálhattuk ki az Xbox 360 új reménységét, a mozgás- és hangérzékelős Kinectet. Persze a játékok még eléggé a fejlesztési fázisban tartanak, azt azonban már ennyiből is leszűrtük, hogy mire számíthatunk novemberben, a Kinect indulásakor, s megtudtuk a válaszokat a legégetőbb kérdésekre is.

Kinect Így készült a Natal

Ezerrel készül a Natal, már szűk egy év sincs a megjelenésig. Ejtettünk már pár szót arról, nagyjából miből is áll maga a hardver, és arról, nagyvonalakban hogyan működik. Arról azonban még nem beszéltünk, mivel tölti a Microsoft a hátralevő hónapokat, mi az, aminek köszönhetően a Project Natal a játéktörténelem egyik legnagyobb durranása lehet.

Kinect

Unod már, hogy tested egy helyben görnyed a konzolod előtt, mialatt karaktered a fél világot megjárja, földön, vízen, levegőben tör babérokra és egy szusszanásnyi időre sem pihen meg? Eljátszottál már a gondolattal, hogy miként folyhatsz bele minél testközelibb élménnyel a képernyőn lezajló csatározásokba?