Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

A Command & Conquer sorozat legújabb, negyedik része, mely végre pontot tesz a 15 éve indult történetnek és Kane sztorijának a végére.

Dedikált szerver és LAN nélkül jön a C&C4

Immáron hivatalos. Nem lesz se dedikált szerver, se LAN támogatás a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight személyi számítógépekre szánt változatában.

Keddi galériamánia belvárosi Crysis 2 képekkel!

Vadi új képekkel bővült a galériánk. Van Arcania, Command & Conquer 4, Halo: Reach, LEGO Harry Potter, Mafia 2, Spec Ops, és többek közt Crysis 2 is!

Elstartolt a Command & Conquer 4 bétája

Helyi idő szerint tegnap 18 órakor megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is a Command & Conquer legújabb részének többszemélyes béta tesztje

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Command & Conquer 4 - hamarosan indul a béta

Ha hihetünk a hivatalos fórumon olvasottaknak, novemberben már elkezdődhet a Command & Conquer negyedik részének bétatesztelése.

Ismét képeken a Command & Conquer 4

Újabb képek láttak napvilágot az EA Games által fejlesztett játékból, amely folytatja a Command & Conquer univerzum történetét, és jövőre érkezik.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Vége a Command & Conquernek. A negyedik résszel lezárul a Tiberium sága, búcsúzunk a másfél évtizedes múltra visszatekintő sorozattól. Kane meg fog halni. A játék hamvaiból azonban egy új Command & Conquer nő majd ki, mely egy szebb jövő hírnökeként elhozza számunkra mindazt, ami a stratégiák világából eddig hiányzott. Legalábbis ezt akarja velünk elhitetni az Electronic Arts. De vajon mindez így is lesz? Most kiderül!

Comic-Con 2009: Command & Conquer 4 videó

Két éve, hogy az EA munkatársai neki fogtak nagyszabású tervüknek, mi szerint a Command & Conquer sorozatot felélesztik hamvaikból és talán most végre sikerül is nekik.

Comic-Con 2009: Hamarosan!

A héten a Comic-Con alkalmával hatalmas bejelentések és leleplezések várhatók, ezután ne csodálkozzatok, ha a friss információk elárasztanak benneteket.