TRON: Evolution , DS, PC, PS3, PSP, X360

A Tron című film igazi folytatásának játékadaptációja - a Wii-s verzió Battle Grids alcímmel jelent meg.

Távozott a Disney Interactive vezérigazgatója

Graham Hopper nyolc évet töltött magas pozícióban, többek között neki is köszönhetjük azt, hogy a kiadó nem csupán az eperszagú hercegnős rajzfilmjeikből készült adaptációkat erőltette, hanem az olyan címeket is, mint a Pure vagy a Split/Second. Személyes tervei nem egyeztethetők össze a cég jövőjével.

A Daft Punk zenél a Tron: Evolution alatt is

A Propaganda Games nem bízza a véletlenre, s ha már az új Pirates of the Caribbeant nem készíthetik el, a Tron játékadaptációjánál oda fogják tenni magukat. Az aláfestő zenéért neves művészek felelnek majd, sőt a film soundtrackjéből is kölcsönvettek két dalt a Daft Punktól. Új trailer következik.

Megérkezett a végső Tron: Legacy előzetes

A kötelező Cooltúra most maradhat el, hiszen megérkezett a decemberben mozikba kerülő Tron: Legacy utolsó előzetese. Ne feledjétek, a film alapján játék is készül Evolution alcímmel, igaz, ezt valamivel kevésbé várjuk, mint magát a legújabb mozifilmet - csekkoljátok!

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Decemberben jön a Tron Evolution

A Disney véglegesítette a karácsony előtt érkező mozi mellé fejlesztett videojáték megjelenési dátumát, emellett pedig egy gyűjtői változatot is bejelentett a rajongóknak, amelyet - bár több mint kétszer annyiba kerül, mint a standard kiadás - bárki büszkén mutogathatna a cimboráinak.

Egyedi kontrollerrel érkezik a Tron gyűjtői kiadása

A Disney tényleg nem szerénykedik, ha a Tron: Evolution Wii-re és Xbox 360-ra érkező gyűjtői kiadásáról van szó. A Tron univerzum futurisztikus témájú vezérlője jár hozzá.

E3 2010: Tron Evolution - harc a vírusok ellen

Új videókat kaptunk a kitalált videojátékon alapuló film folytatásának videojáték-változatáról. A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

A film előzményeit mutatja be a Tron: Evolution

A Propaganda Games kezei alatt készülő Tron: Evolution a mozitermekbe szánt változat előzményeit mutatja majd be, szorosan kapcsolódva a filmhez.