EA Sports Active

Számos sportos feladat vár rád ebben a Wii-exkluzív játékban. Néhány óra ülés után nem árt egy kis testedzés!
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1299853041

2010 legjobb játékai a magyar eladások alapján

Megérkezett a tavalyi játékeladások összegzése, most kiderül, mit kedveltek a magyar vásárlók 2010 folyamán. Nagy meglepetésekre persze ne számítsatok, itthon is a szokásos slágercímek voltak a legkeresettebb játékok, az új címeknek vért izzadva kellett megküzdeniük az előkelőbb helyekért.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.