Nintendogs: Labrador and Friends

A Nintendogs című DS-exkluzív játék labradorokkal foglaló része - kisebbnek, lányoknak feltétlenül ajánlott.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1279973340

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.
1279279380

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.