The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.
1592922600

The Witcher - nyár végétől újra forognak a kamerák

Megkapta a jussát a Vaják, ami ezúttal sajnos egy kényszerpihenő volt, most már viszont tudjuk, hogy hamarosan Henry Cavill újra kardot ragadhat, hiszen folytatódik a The Witcher-sorozat forgatása.
1590737400

The Witcher-franchise - 50 millió eladott példány

2007-ben valószínűleg még a CD Projekt RED sem gondolta, hogy a The Witcher-sorozat ekkora jelenséggé növi ki magát. Ami egy jól összerakott szerepjátékként kezdte, mára a videojáték-ipar sokak által imádott szupersztárja lett.
1582966800

Megtalálták a Vaják-sorozat Vesemirjét

A Vaják második évadába várt szereplők közül talán Vesemir alakját övezte a legnagyobb érdeklődés, főleg mióta Mark Hamill is "bejelentkezett" a szerepért. A Netflix végre hivatalosan bejelentette, hogy ki játssza majd a karaktert.
1580407200

Vesemirről szól az animációs The Witcher-sorozat

Eddig nem sok részletet ismertünk a Netflix animációs produkciójáról, a The Witcher: Nightmare of the Wolfről, mától viszont elkönyvelhetjük, hogy a történet főszereplője Geralt mentora, Vesemir lesz.
1579773656

Animációs mellékágat kap a The Witcher-sorozat

Tegnap még csak pletykálták, ma reggelre viszont hivatalossá vált, hogy animációs mellékszálat kap a Netflixen nagy sikerrel futó The Witcher-sorozat. A látványért a koreai Studio Mir lesz a felelős. Ők készítették a Legend of Korrát is.
1579172447

The Witcher - mindenki a könyveket akarja olvasni

A tavaly év végén a Netflixen bemutatott The Witcher-sorozat jótékonyan hatott a CD Projekt RED fejlesztette játékra és persze az egész alapjául szolgáló Andrzej Sapkowski-féle regényfolyamra is.
1576918800

Újabb The Witcher-jogokat kapott a CD Projekt RED

A CD Projekt RED sikeresen elsimított minden üzleti nézeteltérést a The Witcher-regények írójával, Andrzej Sapkowskival, így a lengyel fejlesztőcsapat széleskörű jogokat, s ezáltal zöld utat kapott a széria folytatására.
1573672020

Berendelték a The Witcher-sorozat második évadát

Úgy tűnik, a Netflix bizakodó a The Witcher-sorozattal kapcsolatban, ugyanis már azelőtt berendelte a második évadot, hogy kiadta volna az elsőt. A forgatások jövőre kezdődnek, a premierre pedig 2021-ben számíthatunk.
1572543003

Még karácsony előtt elrajtol a The Witcher-sorozat

A délelőtti beharangozó után befutott a részben hazánkban forgatott The Witcher-sorozat legújabb előzetese, amiből végre az is kiderül, hogy mikor kerül fel a Netflix kínálatába a teljes első évad.
1572019248

Vadonatúj fotókon a The Witcher-sorozat

Az olasz Corriere della Sera online magazin oldalán bukkantak fel a Netflixen debütáló The Witcher-sorozat vadonatúj állóképei, amelyek a már ismert jelenetek megörökített pillanatai mellett újdonságokat is tartalmaznak.