Úgy néz ki, jöhet a The Witcher harmadik évada is

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még a második felvonás munkálatai sem értek véget, a jelek szerint a Netflix már berendelte a The Witcher-sorozat harmadik évadát. A folytatás felett továbbra Lauren Hissrich bábáskodik majd.

A netflixes The Witcher-hírekben kifejezetten jártas Redanian Intelligence vette észre, hogy a streamingszolgáltató valószínűleg berendelte a sorozat harmadik évadát; erről árulkodik legalábbis, hogy az Amerikai Írók Céhe már feltüntette Lauren Hissrich showrunner adatlapján a folytatást.

Itt mindössze annyit említenek még meg, hogy a munkálatokra idén, illetve jövőre kerülhet sor, ennél több részletet viszont nem tudtunk meg, és a hivatalos megerősítés is várat magára egyelőre. Ez persze annak tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy még a második évad forgatása sem ért véget, miután a koronavírus-járvány miatt több hónapra le kellett állítani a kamerákat. (A cikkben szereplő fotók egyébként újak, és a második évad apropóján készítették őket.)

Az eddig sem volt kétséges, hogy a Netflix nagy tétben fogad a The Witcherre, hiszen a fősorozat mellett egy spin-offot is berendelt a witcherek eredettörténetéről, illetve egy anime is készül náluk Vesemirrel a főszerepben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...