Úgy néz ki, jöhet a The Witcher harmadik évada is

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Cooltúra
Habár még a második felvonás munkálatai sem értek véget, a jelek szerint a Netflix már berendelte a The Witcher-sorozat harmadik évadát. A folytatás felett továbbra Lauren Hissrich bábáskodik majd.

A netflixes The Witcher-hírekben kifejezetten jártas Redanian Intelligence vette észre, hogy a streamingszolgáltató valószínűleg berendelte a sorozat harmadik évadát; erről árulkodik legalábbis, hogy az Amerikai Írók Céhe már feltüntette Lauren Hissrich showrunner adatlapján a folytatást.

Itt mindössze annyit említenek még meg, hogy a munkálatokra idén, illetve jövőre kerülhet sor, ennél több részletet viszont nem tudtunk meg, és a hivatalos megerősítés is várat magára egyelőre. Ez persze annak tükrében egyáltalán nem meglepő, hogy még a második évad forgatása sem ért véget, miután a koronavírus-járvány miatt több hónapra le kellett állítani a kamerákat. (A cikkben szereplő fotók egyébként újak, és a második évad apropóján készítették őket.)

Az eddig sem volt kétséges, hogy a Netflix nagy tétben fogad a The Witcherre, hiszen a fősorozat mellett egy spin-offot is berendelt a witcherek eredettörténetéről, illetve egy anime is készül náluk Vesemirrel a főszerepben.

3.
leviske
#1: Szerintem Triss karakterével semmi gond nincs és az azt játszó színésznő is ízlés kérdése. :D

Mindenesetre kétlem, hogy már ilyen szereplők esetében csereberélnék a színészeket. Szvsz sokkal illúziórombolóbb lenne, mint maga a kérdéses szereposztás.
2.
Gabesz0213
#1: Ha azt nem is, de még kiderülhet, hogy neki is ott lóbálható a nyeles tojás
1.
TolokocsisIsBack
Johet! De remelem lecserelik Triss karakteret, mert az valami borzalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...