The Witcher 2: Assassins of Kings PC, X360

A nagysikerű The Witcher második része, amely PC-re jelent meg először, később pedig a bővített változat már Xbox 360-on is napvilágot látott.

The Witcher 2 - Enhanced Edition teszt

Egy évvel a PC-s premier után Ríviai Geralt ezüstkardjával és mágikus farkas-amulettjével rak rendet Xbox 360-on is. Egy olyan világban, ahol húgyban és szarban harcolnak a katonák vérfertőző uralkodóikért, s leszbikus varázslónők kéjesen korbácsolják egymást. Az Enhanced Edition kötelező vétel.

The Witcher 2: Assassins of Kings teszt

Íme, a szerepjáték, mely legyőzte a Dragon Age 2-t. A lengyel szerepjáték-készítők hihetetlenül magasra tették a lécet saját maguk számára és a kissé együgyűvé váló műfaj posványában egyaránt. Ehhez csak kellően merészen kellett megközelíteni a komor, ultra-naturális és keblektől imbolygó középkori misztikumot.

The Witcher 2 Launch Party

Vér, megvetés, szerelem, félelem, remény. Tagba szakadt öregember szedi lépteit sietősen, ezernyi bűnös arc veszi körbe, csillogó órája rablók, kurvák, nincstelenek tekintetét vonzza magához, még nem szállt le az éj, talán sértetlenül hazaér. Ez nem Temeria. Ez a Keleti pályaudvar. És a The Witcher 2 magyarországi premierje.

The Witcher 2 bétateszt

Geralt, a hírhedt szoknyapecér szörnyvadász visszatért, bár nem olyan módon, hogy azt fanfárszólamokkal az egekig magasztalják. Ragadozószemű hősünk egy börtönben senyved, olyan bűnért, amit talán el sem követett. A háttérben összeesküvés lappang, balga mindenki, aki azt hiszi, innen nincs kiút.