Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 1.
  • Hír
Link másolása
Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.

A minap ritka őszinteséggel szögezte le a Sucker Punch egy blogposztban, hogy sem az inFamous-, sem a Sly Cooper-sorozat nem kap folytatást a belátható jövőben: "Ahogy a játékaink egyre nagyobbak és komplexebbek lesznek, a teljes figyelmünket igénylik. Mivel a jelenlegi projektünkre fókuszálunk, nincs tervben az inFamous vagy a Sly Cooper folytatása, és másik stúdió sem dolgozik olyan anyagon, ami ezekhez a franchise-okhoz lenne köthető" - írják a posztban.

"Ezek a karakterek nagyon különlegesek és kedvesek nekünk, és bár nem mondanánk, hogy sosem térünk vissza hozzájuk, jelenleg nem áll fejlesztés alatt inFamous- vagy Sly Cooper-játék." Mindez azért is fontos hír, mert az elmúlt években több pletykát is hallottunk a Sly Cooper visszatéréséről, legutóbb épp idén, amikor valaki arról számolt be, hogy tudomása szerint a PixelOpus szállítja az új részt - a jelek szerint ez a hír vagy kacsa volt, vagy azóta már lelőtték a projektet.

A Sucker Punch ezzel együtt jelezte, hogy hamarosan karbantartást eszközölnek az inFamous 2 játékosok által készített tartalmait őrző szervereken, azokat ugyanis egy új helyre költöztetik majd, így remélhetőleg tartósabban is meg tudják tartani őket - az elképzelésük szerint addig, amíg van aktív játékosuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...