Football Manager 2010

A Football Manager-sorozat új része is továbbfejlesztett játékmenettel, megújult külsővel és más érdekességekkel várja a rajongókat.
Típus: Foci, Menedzser, Sport

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

iPhone alkalmazások a foci-VB idejére

Hamarosan mindenki a foci-VB lázban fog égni, most összegyűjtöttünk nektek egy csokor iPhone alkalmazást, hogy a meccsek szüneteiben se unatkozz!

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Megvannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei

Idén is megrendezésre kerül a brit filmakadémia díjátadója, ahol jó szokásukhoz híven nem csak a legjobb filmeket, hanem a játékokat is díjazzák a szakértők.

Nyereséggel zárta a Sega az utóbbi kilenc hónapot

Profittal zárta a 2010-es üzleti év első kilenc hónapját a Sega, bár túl sok sikercíme nem volt és mint tudjuk, a játékeladások is egyre csökkentek az utóbbi időben.

Football Manager 2010

Nem nagy kockázat kijelenteni, hogy a focimenedzser-játékok rajongói (és állandó nyüstölői) abszolút külön alfajt jelentenek a játékosok népes halmazában. Ők azok, kik csillogó szemmel képesek mesélni egy-egy új igazolás sikeréről, egy bravúrosan megnyert / döntetlenre hozott meccsről, és bár egyetértenek azzal, hogy a játék, amivel tolják, csupán egy hatalmas Excel-tábla, melyre kezelőfelületet húztak, mégis éjszakákon, nappalokon, hétvégéken át terelgetik választott aranylábúikat a sikerek felé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hét lesz a mostani is, jön a Dragon Age: Origins, a Band Hero, az új Jak and Daxter, kézikonzolos Star Wars: Battlefront és a Need for Speed: Nitro is.