Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
1353090629

Far Cry 3 - fókuszban a dinamikus környezet

Új videósorozatot indított a Ubisoft a Far Cry 3 kapcsán, melyben a sandbox cím főbb funkciói kerülnek terítékre. Ezúttal a dinamikus környezeten lesz a hangsúly, valamint megismerhetjük a Rook Islands lakóinak életét is. Az eseményeket a játék producere, Dan Hay kommentálja.
1352358050

Sztoritrailert kapott a Far Cry 3

Már átszakították a célszalagot a Far Cry 3 munkálatai, a lemezeket jelenleg is sokszorosítják, hogy a hónap végére boltokba kerülhessen a játék. Ismét betekinthetünk a sandbox cím történetébe, a legújabb trailer pórul járt hősünk és a sziget gaz lakóinak kölcsönhatásaira épül.
1352300400

Elkészült a Far Cry 3

Befejeződtek a Far Cry harmadik részének munkálatai, ha minden jól megy, a hónap végén gőzerővel lődözhetünk és gombázhatunk a játék egzotikus szigetein, miközben félőrültek vadásznak ránk. A Far Cry 3 megint más lesz, mint elődei, remélhetőleg a minőséget sem érheti panasz.
1351494028

Far Cry 3 - újra mozgásban a robbanó majmok

A Monkey Business névre keresztelt csomag kizárólag a Far Cry 3 Insane Editionjéhez jár majd; ezúttal hosszabban tekinthetünk bele az exkluzív küldetésbe a játék producerének tolmácsolásában. Attól függetlenül, hogy az események nem befolyásolják a fő történetet, nehéz dolgunk lesz.
1351082986

Far Cry 3 - Hoyt, a zsarnok is bemutatkozik

Újabb előzetest kapott a Far Cry 3, dúskálunk a gameplay jelenetekben, és persze a sztoriról is kiderül ez-az. Egészen pontosan arról a már jól ismert sorozatról van szó, amiben a Ubisoft a játék szadistáit veszi elő bemutatás céljából; Hoyttal sem akarjuk összerúgni a port!
1350640822

Far Cry 3 - ilyen lesz a nyitott játszótér

A Gamespot jóvoltából csaknem negyedórás tömény játékmenet-felvételre tettük rá a koszos mancsunkat, melyet egyenesen a Far Cry 3 vezető designere, Jamie Keen és pályatervezője, Mark Thompson kommentárjával élvezhetünk. Még nem tudtad, hogy a játék bitang kemény lesz?
1350046854

Far Cry 3 - az őrület kezdete

A Ubisoft hihetetlen világot tálal fel nekünk a Far Cry 3-mal, s ha kíváncsi vagy az elképesztő kaland kezdetére, akkor csekkold le a VG247 magazin gameplay-montázsát. Hősünk, Jason Brody éppen a jól megérdemelt nyaralását tölti, míg össze nem fut a mániákus Vaasszal.
1349967600

Far Cry 3 - trópusi pillanatképek

Ha már újabb gameplay-felvételekre ácsingóztál, türelemre intünk. Ezúttal 10 markánsan meggyőző kép futott be a Far Cry 3-ról, ám a trópusi békének nyoma sincs. Mindenhol vérre szomjazó zsoldosok tengődnek, őrtornyokban sasolják a vidéket. A lakosok békés mindennapjai csupán látszólagosak.
1349802049

Far Cry 3 - bemutatkozik Dennis és Citra

A két lókötő gonosztevő, Vaas és Buck után ismét két karaktert ismerhetünk meg közelebbről, akik némileg barátságosabbak, mint az előző duó. Igaz, nem ismerjük a végső szándékukat, de az maradjon is titok a megjelenésig. Nekünk Citra tetszik a leginkább, hiszen őrjítő mámor vár ránk.
1349604006

Adj nevet a PlayON logójában szereplő figurának!

Mindig is díjazzuk azokat az ötleteket, amikor olvasóink ilyen-olyan nyereményekkel gazdagodhatnak, még akkor is, ha nem kell túlzottan megerőltetni magukat. A PlayON nyereményjátékot indít, amiben a logójában szereplő figurafejhez keres nevet és testet. Megéri részt venni az akcióban!