Bulletstorm PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Új játék a Painkiller-sorozatot is jegyző lengyel People Can Fly munkatársaitól.
1376668800

Újabb kép Cliff Bleszinski következő projektjéből

Cliff Bleszinski új projekten dolgozik, viszonylag rövid időn belül ez a második teaser kép, amit közzétesz belőle. Ráadásul, hogy többet törjük a fejünket rajta, a mostani meglehetősen más tematika mentén készült.
1375426800

Ez Cliff Bleszinski új projektje

Kaptunk egy képet Cliff Bleszinski új projektjéből, azt azonban már nem árulta el az úriember, hogy mi is lesz az, és hogy egyáltalán videojátékos vonatkozású-e a dolog.
1370858400

Nem szűnik meg az EA Partners

Nem kifejezetten E3-as hír, de nem is elhanyagolható: a korábbi hírekkel ellentétben nem szűnik meg az Electronic Arts Partners programja, ezt a kiadó egyik fejese erősítette meg a Polygonnak.
1370009272

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.
1367226043

Távozik az Epic Games marketingfelelőse

Valami baj lehet az Epic Games falain belül, hiszen újabb magas beosztású személy hagyja ott a céget. Cliff Bleszinski és Mike Capps után a globális marketingért felelős Kendall Boyd mondott fel.
1366884000

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.
1349330400

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!
1334059214

Nincs tervben a Bulletstorm 2

Mike Capps, az Epic elnöke megerősítette, hogy a Bulletstorm csalódást keltő eredményeket produkált, így nincs tervben a folytatás. Bár nincs kizárva, hogy valaha visszatérnek a címhez, a fejlesztés a kezdeti fázisban ragadt. A People Can Fly emellett más játékon dolgozik.
1323356453

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.
1323110270

VGA 2011: Bejelentésre készül az Epic Games is

Cliff Bleszinski és az Epic Games már a tavalyi Video Game Awardsra is készült bejelentéssel, viszont azt az utolsó pillanatban lelőtték - máig nem tudni, miért. Sebaj, most lesz új projekt, itt is van a teaser, igaz, a többi bemutatandó címmel szemben itt egyáltalán nem mutatnak semmit a játékból.