Killzone 3 PS3

A Guerilla által fejlesztett Killzone harmadik része tovább folytatja a nem mindennapi történetet.
1301387401

Killzone élőszereplős film a háború eredetéről

A Guerilla egy ötletes rövidfilmet mutatott be, amely a Föld és a Helghan közti háború hátterét boncolgatja hús-vér szereplőkkel előadva. A fejlesztők már régóta szerették volna személyesebb keretek között bemutatni a Killzone eredetét, rá is találtak a megfelelő csapatra. Rajongónak kötelező!
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298448120

Guerilla: van még tartalék a PS3-ban

Közel öt év után már azt hinnénk, hogy a fejlesztők kezdik elérni az aktuális hardver határait, főleg ha olyan játékokat nézünk, mint a nemrég megjelent Killzone 3. A Guerilla fejese szerint ez azonban nincs így, mindig van hova fejlődni, ahogy azt a Killzone 2 után ők is meglátták.
1298383855

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.
1297951385

Killzone 3 teszt

Emlékszem, végtelenségnek tűnő ideig kellett várni a második részre, s amilyen sokáig azt tartott, olyan hirtelen röppentek fel a hírek a sorozatot trilógiává avanzsáló harmadik epizódról. Két év nem kevés idő, mégis valahogy olyan hamar elrepült, de nem is ez a lényeg hiszen most boldogok vagyunk, itt van nekünk egy újabb Killzone…