Killzone 3 PS3

A Guerilla által fejlesztett Killzone harmadik része tovább folytatja a nem mindennapi történetet.
1296727205

Ma indul a Killzone 3 nyílt bétateszt

Már tegnap el kellett volna kezdődnie a mindenki számára elérhető bétának, ám a Guerilla Games az utolsó pillanatban visszalépett, így egy napot eltolódott a kezdés dátuma. Nagy baj nincs, a fennmaradó 24 órát a fejlesztők az utolsó csiszolgatásokkal töltötték - ennyit talán elnézünk nekik.
1296460857

Killzone 3 - fejlesztői fejtágítás

Két új fejlesztői naplóval gazdagodhatnak a Killzone-fanatikusok, hiszen mi sem lehet annál jobb, mint a munkálatok érdekességeit tanulmányozni. Az első videóban az átvezető jelenetekről libben le a fátyol, ahol valódi színészek működtek közre, a másodikban a játékmeneti sajátosságokat taglalják.
1296055800

Killzone 3 - három hét múlva jön a demó

Egy héttel a Killlzone 3 megjelenése előtt válik letölthetővé a játék demója is, de ha van PlayStation Plus hozzáférésed, akkor még korábban vetheted bele magad az ISA és a Helghast Birodalom háborújába. A demóból két verzió készül: egy 2D-s és egy 3D-s.
1295715600

Killzone 3 nyílt béta érkezik

Még a megjelenés előtt szeretné a Guerilla letesztelni a Killzone 3 szervereinek strapabíróságát, így február elején egy nyílt bétatesztet indítanak. Ez persze kiváló lehetőség arra is, hogy a játékmódokat és a pályákat finomhangolják, s elvégezzék a végső kiegyensúlyozást.
1295442000

Killzone 3 - simább, szárazabb érzés

Hamarosan tényleg megtudjuk, hogyan is sikerült a Killzone 3, hiszen Ca$h bátyánk tesztelés alá fogja vonni a végleges verziót. Addig is a fejlesztők beszélnek helyettünk, s nem győzik hangoztatni, hogy a harmadik résszel mennyivel jobb érzés játszani, mint az előddel.
1295259304

Killzone 3 - melyik fegyverperifériát válasszuk?

A Guerilla Games FPS-ének folytatása nagy változásokat hoz az iparágban, ha eddig behunyt szemmel éltél, talán nem tudhatod, hogy ez lesz az első belső nézetes lövölde, amely támogatja a PS Move-ot is. A sima fagyival nem olyan menő a gyilok, szerencsére két gyártó is kínál puskaperifériát.
1295016425

Aranylemezen a Killzone 3

A PlayStation hivatalos blogján jelentette be a Sony, hogy befejeződtek a Killzone harmadik részének a munkálatai. Most már csak a sokszorosítás van hátra, és semmi más nem állhat a február végi megjelenése útjába! Közben az is kiderült, hogy körülbelül 70 percnyi átvezető lesz a játékban.
1294679902

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!
1294334014

Áll leejtős sztori trailert kapott a Killzone 3

Az ISA és a Helghast Birodalom háborúja folytatódik, mi pedig újra Sev bőrébe bújhatunk. A Guerrilla ezúttal még inkább ráfekszik a játék történetére: hogy új színt vigyenek bele, új írót, hogy még jobb minőséggel rukkoljanak elő, még több profi színészt szerződtettek le - sztori trailer következik.
1292250600

Új reklámfilmen a Killzone 3

A tegnapi VGA szórásból valahogy kimaradt a Killzone 3 reklám, amit a Sony hamarosan elkezd nyomatni az amerikai tévéadókon. Már lassan ott tartunk egyébként, hogy nem lehet mit mondani a Killzone 3-mal kapcsolatban, mert mindenki tud mindent. Ez a reklám a kirakós utolsó darabja.