Timeshift

A játékban az idővel való manipulálás van a középpontban így hát nem csoda, hogy bullet-time, idővisszafordítás, időmegállítás és egyéb hasonló finomságokra leszünk képesek...
Típus: FPS

A THQ Nordic anyacége megvette a Sabert

A Saber Interactive az utóbbi években a Nintendo Switchre készült portjaival volt jelen a piacon, de a THQ Nordic anyacégének figyelmét az önállóan készített World War Z sikere keltette fel.

Sierra-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle érkezett, melyben az Activision által feltámasztott Sierra klasszikusait vásárolhatjuk meg nyomott áron. Egy dollárért például már az egész Police Quest-kollekció a mienk lehet.

Gazdára találtak a CD Projekt ajándékok

Gazdára talált az eredeti játékokkal és exkluzív relikviákkal felszerelt CD Projekt ajándékcsomag. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj CD Projekt ajándékcsomagot!

Nyereményjátékunkban egy gazdagon felszerelt CD Projekt ajándékcsomagot nyerhetsz négy eredeti játékkal és exkluzív relikviákkal.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Timeshift

Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de rám igencsak nagy hatással volt a Sierra előző nagy sikerjátéka, amit nagyon ötletesen csak F.E.A.R-re kereszteltek. Éppen ezért örültem neki, amikor meghallottam, hogy már készítik a következő játékukat, amiben nagyon kellemes kis időt befolyásoló képességekkel fogunk rendelkezni. Aztán letöltöttem az egyjátékos demót, ami kellően meggyőző volt ahhoz, hogy be is szerezzem. A kérdés már csak az, hogy a demó őszinte képet alkotott-e magáról a végleges produktumról.

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

Itt a Timeshift PC-s multiplayer demója

Megérkezett PC-re is a TimeShift akciójáték multiplayer demója. A progiban a többek közt a szokásos Deathmatch és Capture the Flag mód is megtalálható.

Timeshift multiplayer demó a LIVE-on

A Sierra ma fellőtte az Xbox 360 játékosok letöltési központjába a Timeshift többjátékos demóját. Az ingyenes verzióban két játékmód próbálható ki.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!