Lara Croft and the Guardian of Light PC

Folytatódik Lara Croft története, ám ezúttal némileg más formában - a játékot csak letölteni tudjuk majd.
1276103220

Lara Croft és Totec menekülőre fogta

Új gameplay videó látott napvilágot Lara új kalandjának kooperatív mókára kihegyezett fejezetéről. Maja társával, Toteckel ezúttal egy méretes szörny elől menekülnek.
1273937340

Először mozgásban az új Lara Croft játék

A Lara Croft and the Guardian of Light szakít az eddigi Tomb Raider szériával: a hősnőt immáron felső nézetből irányíthatjuk, és lesz társunk is!
1272887700

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.
1268521200

Lara Croft and the Guardian of Light

Nehéz olyan régészleányzót találni, kinek domborulatait betéve ismerjük már évek óta, és már az éjszaka közepén felébredve, félálomban is fel tudjuk idézni. Lara Croft, ha a spanyolviaszt nem is, a leplezett erotika térnyerését immáron másfél évtizede a köztudatba helyezi a játékvilágban. Mert, bár hiába neveznek el róla egy utcácskát is, a farpofára koncentráló, külső nézetes akció-platform játékok nagyasszonya ő, több millió, bimbódzó hormon-túltengéses fiatal testnedvektől csöpögő álmaiban tér már vissza.
1267897200

Az első Lara Croft and The Guardian of Light képek

Megérkeztek az első képek és információk a vadonat új Lara Croft játékból, melynek címében már nem szerepel a Tomba Raider, ráadásul felülnézetessé változott.
1267707720

Lara Croft and the Guardian of Light bejelentés

Folytatódnak Lara Croft kalandjai, ám ezúttal a fejlesztők valami egészen újat ígérnek - ennek köszönhető az is, hogy a címben nincs ott a Tomb Raider.