The Movies

Hollywood, siker, pénz, csillogás és hírnév. Kukkants be a sztárok világába és készítsd el saját mozifilmedet a Lionhead legújabb produkciójában!
Típus: Sim-Tycoon

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.

Peter Molyneux-t lovagi ranggal jutalmazták

A francia kormány Peter Molyneux atyánkat lovagi ranggal jutalmazta munkásságáért március 12-én, Párizsban. Megérdemelte!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Kiegészül a The Movies?

A Lionhead egyik munkatársa a The Movies hivatalos fórumán tegnap véletlen kikotyogta, hogy már keményen dolgoznak a játék első kiegészítőlemezén.

The Movies konzolos megjelenés halasztása

El kell, hogy keserítsem azokat, akik a Lionheades játék konzolos megjelenésére várnak...2

The Movies Demó a héten!

A Yahoo Videogames magazin bejlentette a The Movies demó premierének pontos időpontját, bár a game már 3 hónapja a piacon van!

John Malkovich ruhái a The Movies-ban!

Az Activision bejelentette, hogy a The Movies című játékuk nemsokára ingyenesen letölthető új ruha kollekcíóval gazdagodik.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

The Movies

A filmek, a filmek, a filmek. Azt hiszem kevés olyan ember van, akit élete során nem érintett még meg a filmek varázsa, eme modern művészeti ág hajtásai, sőt biztos vagyok benne, hogy a legtöbben rajongtok is valamilyen filmért, sorozatért. Habár a legtöbben megelégednek azzal, hogy a TV vagy a mozivászon előtt ülve élvezze végig a mozgókép-show-t, sokan biztos filóztatok már a témán: milyen is lehet filmet forgatni? Olyan igazit, ott messze, Hollywoodban. Sztárok, csillogás, gigantikus stúdiók és hatalmas pénzek otthona Los Angeles eme területe, s innen kerül ki minden évben a legtöbb mozifilm és sorozat is.