Darkspore PC

Az Electronic Arts és a Maxis akció-szerepjátékot fejlesztett a Spore alapján - a cím Darkspore.
1303394400

Darkspore - bemutatkozik Skar

Egyszerű evolúció-szimulátorból akció-RPG - valahogy így lehetne jellemezni a Darkspore-t, ami egy kifejezetten meglepő játék lesz az Electronic Artstól, amikor megjelenik jövő héten. Most pedig bemutatkozik egy újabb karakter: ő Skar, foglalkozását tekintve pedig bérgyilkos.
1300533326

Egy hónapot késik a Darkspore

Az előzetes tervekkel ellentétben csak április végén kerül boltokba a Maxis új játéka, a Darkspore. Pontos indokot nem hallottunk, de vélhetően a most véget ért bétateszt során ütötte fel valami komolyabb baki a fejét. A nyílt bétatesztelés szintén a jövő hónapban veszi kezdetét.
1297845000

Indul a Darkspore béta, van új előzetes

"Blood" és "Violence" - két olyan szó, amit nem sűrűn olvashattunk az elmúlt 100 évben a Maxis logó megjelenése előtt. A Darkspore azonban megváltoztatja a helyzetet: a teljes testreszabhatóságra építő újgenerációs akció-RPG most bétafázisba lépett, és kaptunk egy új előzetest is.
1296323588

Megvan a Darkspore megjelenési dátuma

Testközelben a Darkspore megjelenése, az Electronic Arts bejelentette a játék végleges boltokba kerülési dátumát. A Darkspore a Diablo játékmenetére hajaz, éppen ezért fontos megjegyezni, hogy valójában nem folytatása és nem is a kiegészítése lesz a Spore-nak, hanem egy önálló programot üdvözülhetünk.
1291389933

Ilyen lesz a kooperatív mód a Darkspore-ban

Új trailert kaptunk a Maxis következő játékáról, a Darkspore-ról. A rajongóknak valószínűleg nem kell elmesélni, de azért leírjuk: egy sci-fi akció-szerepjáték lesz ez, amely csak annyiban hasonlít a Spore-ra, hogy lesz benne karakterkészítő, amiben jól testreszabhatjuk a leendő hősünket.
1288339218

Darkspore mozgókép, produceri kommentárral

Mit nekünk Diablo, ha egyszer kapunk Darkspore-t is? Na jó, ez így picit erős, nem valószínű, hogy a klasszikust lecseréljük majd a Maxis legújabb próbálkozására, ugyanakkor mindenképpen kíváncsian tekintgetünk felé, elvégre a zseniális Spore-t fogják átalakítani akció-szerepjátékká!
1285932894

Múzeumba kerülnek Will Wright jegyzetei

Egy videojátékokra szakosodott múzeumban fogják kiállítani Will Wright kilenc jegyzettömbjét. A füzetek játékos szemmel felbecsülhetetlen értékűek, olyan játékok vázlatai és tervei találhatók meg benne, mint a The Sims, a SimCity 2000 vagy a Spore. Hiába, még a legnagyobbak sem tudnak mindent fejben tartani.
1281768596

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.
1280169540

A Bioware is besegít a Darkspore fejlesztésébe

Bár a Maxis ritkán szokott mellényúlni, a Darkspore stílusa mondhatni egyáltalán nem az ő asztaluk, így voltaképpen nem is meglepő, hogy a Bioware-hez fordulnak tanácshoz.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!