Felfedték a PlayStation Plus teljes márciusi kínálatát

Link másolása
Bár a State of Play prezentációjának a részeként már kerültek nyilvánosságra címek a PlayStation Plus kínálatából, azért akadnak még újdonságok ebben a hónapban.

A márciusi PlayStation Plus katalógusának egy jelentős részét már ismerhetik a játékosok, most azonban számos újdonság kerül fel a listára. A felfrissült kínálat március 21-től lesz elérhető a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetőinek. 

A PlayStation Plus Extra és Premium bővül az Uncharted Legacy of Thieves Collection-nel (PS5), érkezik egy trópusi kaland, a Tchia (PS4, PS5), mellette szorosan jön egy taktikai FPS shooter, a Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (PS4, PS5) és a Ghostwire: Tokyo (PS5) fantasy kalandja is csatlakozik a bulihoz. Ezek mellett játszhatóvá válik a Life is Strange 2 (PS4, PS5) és a Life is Strange: True Colors (PS4, PS5), amik egy szentimentális, elgondolkodtató kalandot kínálnak az előfizetőknek. A görög mitológiát mindenkivel megszerettető Immortals Fenyx Rising (PS4, PS5) is szerepel a listán, sőt még egy Dragon Ball-játék is, a Dragon Ball Z: Kakarot (PS4, PS5) is beáll a sorba.  Az érkező alkotások között lennie kell egy verekedős játéknak is, ezúttal ezt a szerepet a Street Fighter V Champion Edition (PS4) vállalta magára.

A listának azonban itt még nincs vége: az előfizetők üdvözölhetik köreikben az Untitled Goose Game (PS4) őrületét is, és a megunhatatlan franchise egyik régebbi darabja, a Final Fantasy Type-0 HD (PS4) is bővíti majd a katalógust. A Rage 2 (PS4), a NEO: The World Ends with You (PS4) és a Haven (PS4, PS5) pedig már igazán csak hab lesz a tortán! 

A PlayStation Classics és Premium előfizetőinek pedig ezentúl játszhatóvá válnak a következő játékok: Ridge Racer Type 4 (PS1), Ape Escape 2 (PS1) és a Syphon Filter: Dark Mirror (PSP).

Ne feledjétek: a frissített játékkatalógus 2023. március 21-től lesz elérhető! 

5.
5.
Lackooo84
Na ezeket nem sajnálom senkitől. :D
4.
4.
crytek
#3: Ez a két kérdés nem értelmezhető számomra.

"Miért is?" Mit miért? Engem a felsorolt 2 game (3) érdekel

Az hogy sok benne van vagy benne volt game passban az igaz és egy dolog. PL a LIS2-öt Rage 2-öt ott vittem végig.A többi annyira nem mozgat meg. Rising még érdekel de annak pc-n magyarítása készül így csak felesleges lenne végigtolni itt
3.
3.
felegyi
#1: Miért is? Ez nem mind game pass?
2.
2.
mark910624
Az Ape Escape 2 PS2-re van :)
1.
1.
crytek
Uncharted Legacy of Thieves Collection nagy királyság
Ghostwire: Tokyo -t majd game passban

Más nem igen mozgat meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...