E3-történelem

A világ legnagyobb múltú játékkiállításának történelmével kapcsolatos információk és képek.

Törölték az E3 2023-at

Miután az összes nagyobb konzolgyártó és kiadó úgy döntött, kihagyja az idei kiállítást, nem ért minket váratlanul a hír, hogy ebben az évben mégsem rendezik meg az eseményt.

E3 2016: Véget ért az expó, jövőre találkozunk!

Az idei kiállítás hivatalosan is bezárta a kapuit, s noha a látogatók számában nem született új rekord, így is rengetegen voltak kíváncsiak rá. Az ESA már kitűzte a 2017-es expó dátumát is.

E3 2016: Itt vannak a csajok!

Az idei E3-ról sem hiányozhatnak a csinos booth babe-ek. A sok videojáték mellett ők azok, akik leginkább vonzzák a férfiak tekintetét, nélkülük tutira kevesebb lenne a kiállítás. Ne aggódj, a legszebb lányokat most te is megnézheted!

E3 2016: A nagyközönség is kap belőle egy szeletet

Az éves Los Angeles-i expókon eddig csak a sajtó és az ipar képviselői vehettek részt, de idén ezen változtat az ESA. Lesz egy mindenki számára nyitott esemény a Convention Centeren kívül, amire ingyenes jegyet igényelhetünk.

E3 2013: Los Angelesben marad az expó

Az Electronic Entertainment Expo szervezője, az ESA megerősítette, hogy jövőre is az Angyalok Városában marad a videojátékosok Mekkájának számító rendezvény - sőt mi több, 2015-ig biztosan a Convention Center ad otthont a show-nak. Túlzás lenne azt állítani, hogy megkönnyebbültünk.

E3 2012: Véget ért a kiállítás - 45 ezer látogató

Michael D. Gallagher, az Electronic Entertainment Expo szervezőjének, az ESA-nak az elnöke elmondta, az idei kiállítás 45.700 szakembert vonzott Los Angelesbe. Az elemzők szerint ez 40 millió dolláros bevételt jelentett a városnak. 103 ország 200 kiállítója vett részt a rendezvényen.

E3 2012: Booth babe mustra videókon

Mielőtt még a végső hírroham befutna, időzzünk el egy csöppet a bájos hoszteszlányok domborulatain. Ők azok, akik kitartóan állják a leplezetlen férfitekinteteket, s akkor is mosolyognak amikor már fél órája ki kéne menniük pisilni, de még nem mehetnek el szünetre. Szexi és forró!

E3 2012: Minden konferencia egy helyen

Mint minden évben, idén is sajtókonferenciákkal nyitottuk az E3-at, amiket természetesen a Gamekapocs stábja élőben blogolt, közvetített. Ha tovább kattintasz, felsorolásszerűen megtalálod az összes fontosabb bulit, azok összefoglalóját és persze felvételét, hogy bármikor visszanézhesd őket!

E3 2012: Még több képen a Convention Center

Lassan sokasodik a sajtómókusok hada a Los Angeles-i Convention Centerben, az idei E3-nak helyet adó épületben. A kollégák szerencsére nem hagyták otthon a fényképezőgépüket, így a délelőtti adag mellett új képeken is megcsodálhatjuk a komplexumot.

E3 2012: Ma kezdődik a kiállítás

Bizonyára Ti is észrevettétek, hogy az elmúlt napokban jócskán megugrott a hírek, és ami még fontosabb, a súlyos bejelentések száma, ami egyáltalán nem véletlen: vészesen közeledik az idei Electronic Entertainment Expo, vagyis az E3! A Gamekapocs stábja gőzerővel dolgozik majd a napokban.