NBA 2K11 , PC, PS2, PS3, PSP, X360

Októberben érkezik az NBA 2K11, amely a készítői szerint a legjobb kosárlabdás játék lehet - a borítón Michael Jordan pózol.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1292762204

GTA nélkül is nyereséges lett a Take-Two

A Take-Two hosszú ideje küzd azzal a problémával, hogy gyakorlatilag képtelen profitot termelni új GTA kiadása nélkül, márpedig arra nincs lehetőségük, hogy évente új résszel bővítsék a népszerű sorozatot. Idén viszont minden összejött a kiadónak: a Red Dead Redemption és az új NBA is óriási siker.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1291975200

NPD-jelentés: Call of Duty- és Kinect-siker

Az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző NPD Group közzétette a novemberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops adta a múlt havi játékeladások negyedét, illetve hogy a Kinect volt a legnépszerűbb kiegészítő a piacon, ami az Xbox 360-nak is jó tett.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!
1286197560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.