Jurassic Park: The Game MAC, PC, PS3, X360

A Jurassic Park epizodikus megjelenéssel nyitja ki a kapuit a Telltale Games fejlesztésében.
1319968800

Kulisszák mögött a Jurassic Park-játékkal

A Telltale nagyon jól lavírozik az olyan filmes- és sorozatos licencek között, melyekre más nem nagyon csap le. Ilyen a Jurassic Park is, amiből valószínűleg megint egy erős közepes, de azért élvezhető játék fog készülni. Most pedig betekinthetünk a kulisszák mögé.
1314435653

Jurassic Park: The Game - akcióból sincs hiány

Gyermekként imádtuk a dinoszauruszokat, kedvenc játékaink az őslények fröccsöntött kínai másai voltak, melyekről kopott a mérgező festék. Na, és persze odavoltunk a Jurassic Parkért, így jó néven vesszük, hogy a Telltale kijön a legfrissebb adaptációval. Pörgős jelenetekben tobzódhatunk.
1314118854

Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

Hiába volt odáig tőle a Telltale Games, a kalandjáték-beütésű Jurassic Park fejlesztése nem az előzetes terveknek megfelelően zajlott. A Heavy Rain ötletéből is nagy kanállal merítő címet már a nyár folyamán ki kellett volna adnia, de inkább még tovább foltozta azt. Megvan az új megjelenési dátum.
1304064000

Konzolokra is ősszel jön a Jurassic Park

Az ugyan eddig sem volt titok, hogy a Jurassic Park előbb-utóbb a konzolokon is tiszteletét fogja tenni, a Telltale azonban egészen eddig semmi konkrétumot nem közölt ezekkel a verziókkal kapcsolatban. Most, hogy a PC-s megjelenést eltolták, együtt mutatkozhat be mindegyik változat.
1303911597

Csúszik a Jurassic Park kalandjáték

Némi zavar támadt a gépezetben a Telltale Games háza táján, mivel a Jurassic Park játékuk nem a kitűzött megjelenési időpontban lát napvilágot, mely éppen a napokban volt esedékes. A fejlesztők annyit közöltek a rajongók számára, hogy a projekt új irányba fog tovább haladni.
1303311600

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.
1302422400

Tíz percig mozog az új Jurassic Park játék

Szeretjük a hosszú gameplay felvételeket, igaz, ez egy epizodikus formában megjelenő játéknál meg is bosszulhatja magát, elvégre az ilyen címek pont a rövidségükről híresek. A Jurassic Park: The Game-ről érkezett videó szerencsére nem lő le túl sok poént, kellemes kis ízelítővel van dolgunk.
1301467591

Kulisszák mögött a Jurassic Park

A kínosan közeli megjelenésű Jurassic Park: The Game nem pusztán azokat az őslényeket vonultatja fel, melyeket a filmekben is láthattunk, hanem olyanokat is, amik kizárólag a Telltale Games agyszüleményei. A legújabb fejlesztői naplóban erre is fény derül, ahogy arra, hogy mindinkább a túlélésről szól a játék.
1298037649

Jurassic Park: The Game - itt az első trailer

Ma már ez a második hírünk a Telltale Games háza tájáról, ők munkálkodnak ugyanis a soron következő Jurassic Park és a The Walking Dead játékon is - előbbiből kaptuk meg most az első mozgóképes anyagot, melynek végén a megjelenési dátumról is lehull a lepel.
1295179256

Jurassic Park - itt vannak az első látnivalók

A Telltale Games öt epizódosra tervezett Jurassic Park játéka tűnik a csapat eddigi legkomolyabb próbálkozásának. A film 1993-as bemutatója óta várunk egy igazán mérvadó játékadaptációt, reméljük most tényleg eljön a mi időnk. Az első képek szerencsére biztatóak.