Kinect Sports X360

Igaz, ha már van Wii Sports, miért ne lehetne a Kinect Sports is? Röplabda, box és foci... és ez csak egy része a felhozatalnak.
1291651220

Az élen nyitott itthon a Gran Turismo 5

Itthon is tarolt a Gran Turismo ötödik része: a PS3-exkluzív autóverseny annak ellenére utasította lazán maga mögé a FIFA-t, a Call of Duty-t, a Need for Speedet és a World of Warcraftot, hogy egyetlen platformon érhető el. A kérdés, hogy meddig húzza ki az élen, elvégre Angliában egy hétig tartott a siker.
1291024846

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.
1290421384

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1289052600

Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.
1288944001

Így rajtolt Amerikában a Kinect

Tegnap óta vásárolható meg Amerikában a Microsoft új mozgásérzékelős kamerája, a Kinect. A redmondiak hatalmas bulit ígértek a startra, pénz az volt rá bőven - kiválasztottuk hát a legdurvábbnak tűnő New York-i premiert, ahol az egész Times Square lilába borult az új kütyü tiszteletére.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288429200

Amerikából kapott új vezért a Rare

Röviddel a Kinect megjelenése előtt új stúdiófőnököt kapott a Rare. Scott Henson eddig a Microsoft Xbox divíziójának egyik oszlopos tagja volt, ám most angliába költözik, hogy segítse a hatalmas stúdiót, és valószínűleg, hogy még több pénzt csavarjanak ki a Kinectből.
1288275900

Az Activision is meg akarta venni a Rare-t

Az ex-Xbox főnök folytatja a Microsoft körüli érdekes sztorik kiteregetését. Pár napja megtudtuk, hogy az Apple milyen ideges lett, amikor a Microsoft felvásárolta a Bungie-t, most pedig arra derül fény, hogy a redmondiak komoly licitháborút vívtak az Activisionnel a Rare felvásárlására.
1287418655

Tizenkilenc játékkal startol itthon a Kinect

Az Egyesült Államokban tizenhét, az öreg kontinensen pedig tizenkilenc nyitócímmel startolhat a Microsoft új mozgásérzékelős kontrollere, a Kinect. A redmondi cég az Xbox történetének legnagyobb reklámkampányára készül, egyes információk szerint 500 millió dollárt pumpálnak majd a marketingbe.