From Dust PC, PS3, X360

Újabb hangulatos projekt a Ubisofttól, amely Eric Chahi közreműködésével készült.
1311750000

Megjelent a From Dust, itt a launch trailer

Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a Peter Molyneux-féle Black & White óta nem jelent meg igazi istenszimulátor. Olyan istenesen istenes. Ezt a hiányt igyekszik most pótolni a minap Xbox 360-ra megjelent From Dust, ahol az égből figyelheted, és terrorizálhatod a jónépet.
1311688800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.
1311685200

PC-n is késni fog a From Dust

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg az Xbox 360-as verzióval egy időben a PC-s From Dust. A késést már a Ubisoft is megerősítette, de pontos okot nem mondott annak kapcsán, hogy miért kell többet várnunk a játékra. A PS3-as verzió érkezési dátuma még mindig nem ismert.
1310137200

From Dust - PC-s dátum, gameplay felvétel

Örömhír a számítógépes játékosoknak: a From Dust PC-s verziója egyáltalán nem fog késni az Xbox 360-as játékhoz képest, ugyanazon a napon jelenik meg mindkettő kiadás. Míg a PS3-as változatról még mindig nincs hír, egy gameplay felvételekkel erősítő fejlesztői naplóval tudunk szolgálni azért.
1309276800

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1306749600

From Dust - gameplay duplázás

A minap két darab gameplay trailer is befutott a From Dustból, az elkövetkezendő hónapok egyik legfurcsább, de mégis legzseniálisabb játékából. A korábban Project Dust néven ismert program nemcsak játékmenet, de vizualitás és hangulat tekintetében is lenyűgözőnek tűnik. Lássuk, mit tud!
1304751649

From Dust fejlesztői napló érkezett

Ritkán látni olyan egyedi atmoszférával megáldott játékot, mint a From Dust. Innovációból nincs hiány, elvégre a klasszikus Another Worldot is megalkotó Eric Chahi bábáskodik az XBLA-re, PSN-re és PC-re érkező cím felett. A legújabb fejlesztői videóban a művészeti kialakításról hull le a lepel.
1300625367

Új képek érkeztek a From Dustról

A From Dustot még a tavalyi E3-on jelentette be a Ubisoft, azóta pedig alig hallottunk valamit felőle. A héten azonban egy nagyobb szabású buli keretében mutatták be újra a játékot a nyugati sajtónak, ahonnan néhány új látnivalót és beszámolókat is kaptunk.
1282197766

GC 2010: Átnevezték a Project: Dustot

Már az E3-on is nagy felhördülést keltett, amikor az Ubisoft bejelentette a Project: Dustot, amely egy furcsa, szürreális világba kalauzolja el a játékost, mely egyedisége révén igencsak kiemelkedik az átlagból. A Gamecomon bejelentették a cucc végleges címét: ezentúl From Dust néven emlegethetjük.