NBA Jam , PS3, X360

Az Electronic Arts a Nintendo Wii-n, a PS3-on és az Xbox 360-on újítja fel a klasszikus kosárlabdás játékot.
Típus: Kosárlabda, Sport

Menetrendszerű szerverleállítások az EA-nél

Az Electronic Arts immár a hagyományszerű szerverleállításokkal vágott neki az újévnek, ezzel együtt külön érdekesség, hogy az NBA Live-fanok végleg búcsút mondhatnak az online játéknak.

Mobilos fejlesztőt vásárolt az Electronic Arts

Éppen csak pár napja adtunk hírt róla, hogy az Electronic Arts befejezte a casual játékairól híres PopCap felvásárlását, máris a következő célpontról kell beszámolnunk: az óriáskiadó megvette a főként iPhone-ra fejlesztő, az EA korábbi mobilos címeiben segédkező Bight Gamest.

Az EA Sports is ejti a nyomtatott kézikönyveket

A környezettudatos gondolkodás a játékiparba is betörni készül, a Ubisoft után a sportjátékairól ismert EA Sports is bejelentette, hogy felhagy a nyomtatott kézikönyvek készítésével. Az intézkedéssel persze spórolni is tud a cég, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés marketingeszköznek is elmegy.

Óriási lebőgések voltak a múlt hónapban

Nem véletlen, hogy a vártnál kisebb mértékben nőttek az amerikai játékeladások, elemzők szerint egy sor húzócímnek vélt program hasalt el a kasszáknál októberben. Többek között lebőgtek a legújabb Nintendo-exkluzív címek, az új Tony Hawk-részből pedig nevetséges 3 ezer példány kelt el!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!

Novemberben jön HD-konzolokra az NBA Jam

Az NBA Elite 11 csúszása betett az Electronic Arts-nak, igaz, a kiadó minden erejével azon van, hogy valamilyen úton kárpótolja a játékosokat és persze magát - elvileg ezért lesz külön is kapható a PS3-ra és Xbox 360-ra írt NBA Jam. A játék novemberben, nyomott áron érkezik, az online funkciók még nem lesznek teljesen elérhetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.

Csúszik az NBA Elite 11 megjelenése

Az EA Sports az NBA-sorozat komoly megújítását ígérte idén, ennek fényében hagyták el a korábbi "Live" elnevezést, és lett az új rész címe NBA Elite 11. Mindennek azonban ára van: a játék nem készül el a megszokott október időpontra, kárpótlásul NBA Jamet kapunk helyette.

PS3-ra és Xbox 360-ra is érkezik az NBA Jam

A korhatár besorolásért felelős ESRB honlapját vizslatva tudtuk meg, hogy a korábbi pletykákat megerősítve mégsem Wii-exkluzív lesz az NBA Jam.

Mégsem lesz Wii-exkluzív az új NBA Jam?

A német USK besorolási szervezet szerint PlayStation 3-on és Xbox 360-on is visszatérhetnek a Midway nagyfejű kosárklasszisai - az NBA Jam hivatalosan Wii-exkluzív játék.