Comic-Con 2010

Az alapvetően képregényekről szóló expó évről-évre több játékos tartalommal is büszkélkedhet. Mi történt 2010-ben?

Újabb képek az Assassin's Creed képregényből

Az idei Comic Con-on bemutatták az új Assassin's Creed képregényt: a bemutatóról sikerült meglovasítanunk néhány rajzot a csapat Facebook-oldalán keresztül.

Újabb inFamous 2 részletek és videó

Hogyan kapcsolódik a ComicCon kiállításhoz az inFamous 2? Úgy, hogy a második rész átvezető jeleneteit képregény-stílusban követhetjük nyomon.

Befutott a Thor: The Videogame első előzetese

Jövőre megelevenednek a viking mitológiák, az azonos címet viselő mozifilm játékadaptációja is landol a boltok polcain, az eredeti képregény szerzőinek segítségével.

Az Ultimate univerzum is bekerül az új Pókemberbe

Ahogy azt ígérték, a Comic-Con falai között leplezték le a készítők a Spider-Man: Shattered Dimensions negyedik, s egyben utolsó univerzumát - videó is érkezett róla.

Augusztus végén jön a Dead Rising 2: Case Zero

Augusztus végén válik letölthetővé a Dead Rising 2: Case Zero; a Comic-Conon az is kiderült, hogy a játék eredetileg egy vidámparkban játszódott volna.

Folytatódik a Marvel Super Hero Squad

A Marvel újabban még inkább tolja előre a Super Hero Squadot, így az animációs filmsorozat alapján készülő MMO mellett a THQ adaptációja is kap egy folytatást.

Halo: Reach finomságok a Comic-Conról

A San Diego-i Comic-Conon mutatták be a Halo: Reach-es Xbox-csomagot, leleplezték a megújult Forge módot, és némi képanyag is érkezett a rendezvényről.

Assassin's Creed: Brotherhood - multis élmények

Már tudjuk, hogy a Brotherhoodban helyet kap a multiplayer mód is, s bár elsőre furcsának tűnt az ötlet, a sokadik videó megállapíthatjuk: aggodalomra semmi ok!

Képregény készül a Driver alapján

A Ubisoft a DC Comicsszal közreműködve készít képregényt a Driver alapján. A füzet a harmadik rész és a San Francisco között eltelt eseményeket dolgozza fel.

Mozgóképeket kaptunk a Marvel vs. Capcom 3-ról

A Comic-Conon kiállították a Marvel vs. Capcom harmadik részét; az expó kapcsán három új trailert kaptunk a játékról, melyekben négy új karakter is bemutatkozik.