Ninja Gaiden 3 PS3, X360

Először készített Ninja Gaiden-játékot a Team Ninja azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a csapatot.
1331654400

Launch traileren a Ninja Gaiden 3

A nehézségéről hírhedtté vált Ninja Gaiden 3 ezentúl már a komolyságáról is híres lesz, a Team Ninja célja ugyanis végig az volt, hogy a játékosok átérezzék, milyen érzés karddal levágni egy embert. Érzelmek, komoly döntések, vér - ilyen lesz a Ninja Gaiden harmadik része.
1331557220

Ninja Gaiden 3 - tíz perc Londonban

Megcsonkított testek nélkül is lehet jó nindzsás játékot készíteni? Nos, a Team Ninja visszavett egy kicsit az erőszakból, ennek ellenére még jó játék lehet a Ninja Gaiden 3. Erről tanúskodik a frissen megjelent előzetes, mely Ryu Hayabusa londoni tevékenységét mutatja be.
1330792200

Friss képeken a Ninja Gaiden 3

Feldolgoztuk már az információt, hogy alig húsz nap múlva a kezeink között foghatjuk a Ninja Gaiden 3 egy példányát? Hogy repül az idő! De térjünk a lényegre: az Andriasang jóvoltából kilenc új screenshotot kaptunk Ryu Hayabusa legújabb műveiről - a változatos módon leölt ellenfelekről...
1329555650

Ninja Gaiden 3 - önfeledt kaszabolás

Vadiúj előzetessel jelentkezett a Tecmo Koei európai részlege. Lehetséges, hogy a Ninja Gaiden új része képes a megújulásra, ugyanakkor hű marad a klasszisokhoz is? Az biztos, hogy a Team Ninja ismét kitett magáért, de kérdés, hogy jó, avagy rossz irányba billen-e a mérleg nyelve.
1328112000

Folyamatosan változik a Wii U hardvere

Az mondjuk nagyjából bevett szokás, hogy a konzolok hardvere még az utolsó pillanatban sem végleges - ez az ára a megfeszített fejlesztési tempónak -, de a Team Ninja szerint ettől függetlenül jó irányba mennek a dolgok: a Nintendónál hallgatnak a fejlesztőkre.
1327320031

Fejlesztői naplón a Ninja Gaiden 3

Nem lesznek többé arctalan ellenségek a Ninja Gaiden 3-ban - vagyis lesznek, de némelyik rosszfiú már nem csupán maszkban lébecol. A Team Ninja azt szeretné, hogy a monoton szeletelés helyett némi érzelmi hatással is szembesüljenek a játékosok. Erről (is) szól az első fejlesztői napló.
1326463220

Lelepleződött a Ninja Gaiden 3 gyűjtői kiadása

A Tecmo Koei felfedte a Ninja Gaiden 3 Collector's Editionjét azok számára, akik nem elégszenek meg a szimpla kiadással. Igazi érdekesség, hogy csak ebben a csomagban találjuk meg a Dead or Alive 5 demóját. A szokásos felhozatalt találjuk benne, s mindösszesen 99 dollárba fáj majd.
1326373245

Ninja Gaiden 3 - mozgásban a multiplayer

A Team Ninja most már tényleg nem kertel: elhozza a többjátékos porciót mindenki kedvenc (?) nindzsás játékába. Megtudhatod, milyen is az, amikor egy csokornyi kíméletlen harcos egymásnak esik az elszeparált pályákon. Nem lesz sunnyogás, inkább szeletelés a katanával.
1325944818

Ninja Gaiden 3 - itt az első félóra

Az Official Xbox Magazine volt olyan kedves és levideózta nekünk a Ninja Gaiden 3-mal eltöltött első harminc percet, így ha nem félünk a spoilerektől, mi magunk is megcsodálhatjuk, hogy milyen játékot faragtak a Team Ninja munkatársai. Nem baj, hogy Itagaki mesternek már nincs köze hozzá.
1324368000

Újabb Ninja Gaiden 3 képlopatok érkeztek

A Tecmo Koei mostanában nem szűkölködik látnivalókban, ha a Ninja Gaiden 3-ról van szó. Ryu Hayabusa barátunk bizonyára patinás ajánlólevéllel rendelkezik - könnyedén felvennék mondjuk a japán SZTK laboratóriumába vérvételre specializált kollégaként.