Diablo III PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Sanctuary földje. A menedék. Lakosai talán nem is emlékeznek rá, de sok-sok évvel ezelőtt néhány bátor hős az élete árán is, de felszabadította ezt a gyönyörű vidéket az alvilág pusztító démoni erői alól.

Diablo III konzolos teszt

A Blizzard konzolon? Árulás! Egy eredetileg PC-exkluzív játék konzolon? Duplán árulás! Azonban amellett nem lehet elmenni szó nélkül, hogy a Diablo III konzolos verziója messze jobb, mint a PC-s.

Diablo III teszt

A pokol három fővezére halott, lélekköveik elpusztultak. Kettő azonban még megmaradt. Belial és Azmodan teljes offenzívát indít az emberek világa ellen, a védelmező Tyrael pedig rejtélyes módon eltűnt. A háttérben sötét összeesküvés szövődik, az emberek sorsa kilátástalanabb, mint valaha.

Diablo III launch party

Amikor nagyon vársz valamit, mindig előjön egy furcsa érzés. Örülsz, hogy végre elérkezett a pillanat, de ezzel végeszakad valaminek, és egy új kezdődik. Ilyen hosszú várakozás után pedig még mindig furcsa és kissé megemészthetetlen a gondolat, hogy a Diablo III ikonja már az asztalunkon figyel.

Diablo III bétateszt

Habár a pokol három fővezérét legyőzték, s lélekköveiket szétzúzták, Sanctuary világa nem nyugodhat. Egy ősi jóslat borít levetkőzhetetlen sötét fátylat a lakosságra, sokan a pokol végső támadásáról suttognak, mely végül lángokba borítja majd az egész világot. Ha csak egy hős nem lép közbe...

Diablo III

Sanctuary földje. A menedék. Lakosai talán nem is emlékeznek rá, de sok-sok évvel ezelőtt néhány bátor hős az élete árán is, de felszabadította ezt a gyönyörű vidéket az alvilág pusztító démoni erői alól. Azok a Pokol seregeivel szembeszállók, akik túlélték a nagy háborút, azóta nem csak, hogy aggak lettek, de bele is őrültek a rettenetes, folyton gyötrő emlékekbe. A vidéknek így most új hősökre van szüksége, a Gonosz ugyanis újra feléjük tart, és erősebb, mint valaha!