WWE SmackDown! Vs. RAW 2011 , PS2, PS3, PSP, X360

2010-ben sem maradunk pankrátoros játék nélkül, ráadásul az új rész DLC-ire akár elő is fizethetsz.
1360861200

A Take-Two szerezte meg a WWE-jogokat

A korábbi pletykáknak megfelelően a Take-Two kaparintotta meg a WWE-jogokat, a csődbe ment THQ után ő felel majd pankrátoros játékok kiadásáért. A kiadó a korábbi fejlesztőkkel dolgozik együtt.
1359032400

A Take-Two úszott rá a WWE-jogokra?

A WWE-játékok sorsa egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a tegnapi THQ-aukció alkalmával nem esett szó a pankrátoros szériáról. Úgy hírlik, a Take-Two akar lecsapni a licencre.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1286894802

A THQ-nál már elő is fizethetsz a DLC-kre

A THQ az október végén boltokba kerülő WWE SmackDown! Vs. RAW 2011-nél vezeti be új előfizetési rendszerét, melynek keretében egyben, némileg olcsóbban fizetheted ki a későbbiekben érkező DLC-ket. Ha fanatikus pankráció-rajongó vagy, megérhet neked mínusz két dollárt az új lehetőség.