Transformers: Dark of the Moon , 3DS, DS, PS3, X360

Folytatódik a Transformers-filmsorozat, a harmadik rész - és a vele párhuzamosan készült játékváltozat - a Dark of the Moon alcímet viseli.

Az Activision felvásárlásával Game Passre kerülhetnek a régi Transformers-játékok

Legalábbis ennek örülne a legjobban a Hasbro. A hetedik konzolgeneráció idején számos sikeres Transformers-játékot küldött piacra az Activision- Ezek a címek hamarosan szintén a Microsofthoz kerülnek.

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

A High Moon Studios is Call of Duty-n dolgozik?

A találgatások szerint a High Moon Studios fejleszti az idei Call of Duty-játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát. Erre több jel is utal, egyebek mellett néhány álláshirdetés...

Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.

Transformers: Dark of the Moon teszt

Reméltük, hogy már sose térnek vissza. Reméltük, hogy békében élhetünk tovább. De tévedtünk. Az Álcák köztünk járnak, s az Autobotok is mozgolódnak, újabb nagy háború van készülőben, álom, hogy ez kisebb lesz, vagy kevesebb áldozattal jár majd. Éppen ellenkezőleg.

Launch traileren az új Transformers-játék

Itthon két hét múlva kerül mozikba a harmadik Transformers-film, amely a Dark of the Moon alcímet viseli. Természetesen az Activision most is készült játékváltozattal, amit már ezúttal a War for Cybertront is jegyző High Moon Studios fejlesztett, így jogosan várunk némi minőségbeli javulást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.