Video Game Awards 2010 , DS, PC, PS3, PSP, X360

Mintha a téli E3 lenne, annyi új játékbejelentés várható a Spike-féle Video Game Awards-on!
1291818593

Batman: Arkham City teaser videó érkezett

Ha minden igaz, a hétvégén végre látunk is valamit a Batman: Arkham Asylum folytatásából annak ellenére, hogy a játék csak jövő ősszel kerül boltokba - igaz, a bejelentést pontosan egy éve, a 2009-es VGA-n ejtette meg a Square Enix. Rövid, renderelt jeleneteket tartalmazó ízelítőt kaptunk.
1291726800

Megvan a Video Game Awards házigazdája

Eddig nem nagyon gondolkodtunk azon, vajon ki lenne a megfelelő műsorvezető a VGA-ra, a SpikeTV viszont gondolkozott helyettünk is. De ahhoz, hogy megtudjátok kiről van szó, nyilván kattintanotok kell egyet, mert nem fogom lelőni a meglepetést a hír bevezetőjében. Kifejezetten mókás vagyok ma, ugye?
1291723200

Vörös heringgel heccel a Bioware

Folytatódnak a Bioware akciói a figyelem fenntartására, hiszen egyre közeledik a Video Game Awards, ahol valami nagy meglepetéssel szeretnének előrukkolni. Még akkor is, ha valószínűleg a Sony orosz részlege véletlenül elkotyogta, hogy a Mass Effect 3-ról van szó.
1291299125

A Resistance 3 is kint lesz a VGA-n

Szépen gyarapodik a Video Game Awards játéklistája, legutóbb a Resistance 3 bemutatását erősítette meg a Spike TV. A készítők gameplay trailert ígérnek, tehát végre komolyabban is szemügyre vehetjük a várhatóan jövőre boltokba kerülő harmadik részt - teaser videó is van már.
1291118411

Kint lesz a Gears of War a VGA-n

A jó hír az, hogy kint lesz a Gears of War az idei Video Game Awardson, még jobb hír, hogy a harmadik részről van szó: az Epic új gameplay videót mutat majd a sorozatot trilógiává avanzsáló epizódból. Most már csak arra kell odafigyelni, hogy lesz-e valami extra bejelentés, ami lázba hozhatja a rajongókat?
1290776400

Murder Your Maker - új játék az Activisiontől

Tudjuk, hogy unalmas, de attól még jobb előre felkészülni: az Activision bejelentette, hogy ő is bejelent majd valamit a decemberi Video Game Awardson. A Murder Your Maker a címe alapján mindenképpen érdekesnek tűnik, viszont eddig egy teaseroldalon kívül nem sokat mutatott a kiadó a játékból.
1290765621

Resident Evil-bejelentés várható a VGA-n?

A pletykák és a folyamatosan érkező teaser trailerek szerint új Resident Evil bejelentés várható a decemberi Video Game Awardson. Persze mindez korántsem biztos, egyelőre annyi vehető tuti információnak, hogy bemutatnak majd egy új játékot, amiben lesznek zombik is - bizonyítékok itt.
1290335579

PS3-exkluzív játékot mutatnak be decemberben

Játékbejelentésre készül a Sony, ráadásul mindezt teszi úgy, hogy meg is lovagolja a Video Game Awards körülötti felhajtást, meg nem is. A Joystiq által megszerzett teaser kép szerint december 12-én várható a bemutató, és a legfontosabb: PS3-exkluzív lesz a cucc!
1290261600

Véletlenül lelepleződött az új BioWare játék?

Elképzelhető, hogy a nagy titkolózás, a megfejtendő jelek küldözgetése, és az abszolút semmitmondó teaser mind-mind felesleges volt. Valószínűleg ugyanis véletlenül kiderült, hogy milyen játékon is dolgozik a BioWare, amivel így oda a VGA egyik nagy meglepetése is.
1290088818

Batman: Arkham City bemutató a VGA-n

A SpikeTV idei játékdíjátadója különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen számos játékot itt mutatnak majd be először a fejlesztők. A Rocksteady sem akar kimaradni az izgalmakból, így itt láthatjuk először mozgásban az új Batman játékot, az Arkham Cityt is.