Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1351670400

Wii U-ra is elkészülhet az új Splinter Cell

Egyre több jel mutat arra, hogy a Splinter Cell: Blacklist a Nintendo új konzolján is tiszteletét teszi majd. Persze a korábbiak ismeretében ez aligha lenne meglepő, csak éppen a Ubisoft még mindig titkolózik a Wii U-s változatot illetően, ezért vagyunk kénytelenek találgatni.
1349938803

Itt a nagy Splinter Cell-bejelentés: jön a képregény

A Ubisoft - az ígéreteknek megfelelően - előrukkolt a Splinter Cell: Blacklisthez kapcsolódó "nagy" bejelentéssel. Bevalljuk, többre számítottunk, mint egy szimpla képregényre, amely a Convicition és a Blacklist közti eseményeket meséli el grafikus formában. Pedig pontosan erről van szó.
1349773200

Splinter Cell-bejelentés közeleg

A Ubisoft a Facebook-oldalán tett közzé egy teaser képet, ami egy Splinter Cellel kapcsolatos bejelentést hivatott beharangozni. Hogy mi lehet az, arról sejtésünk sincs, talán a Blacklist valamelyik újdonságát fogja leleplezni a francia kiadó. Addig is tessék lájkolni és megosztani!
1348650005

Splinter Cell: Blacklist - válogatott módszerek

Vadiúj trailer landolt nálunk a Splinter Cell: Blacklistből, amely bemutatja azokat a különböző módszereket, amiket Sam Fisher alkalmazhat küldetései során. Egyébként ötféle szabadságot kínál a játék, ebből négyet ecsetel a videó. Az utolsó az előző négy védelmét szolgálja. Ütős lesz!
1346432573

Splinter Cell: Blacklist - lopakodj szellem módjára!

Ütős és végletekig higgadt játékmeneti felvétel landolt az új Splinter Cellből. A Blacklistet számos módon játszhatjuk végig: ha akcióra vágyunk, fedezékből-fedezékbe lavírozhatunk végig a pályákon, szorgalmasan irtva a rosszfiúkat, de létezik a megfontolt lopakodós stílus is. Lássuk!
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1342699200

Splinter Cell: Blacklist - bővített E3-as előzetes

Ha azt hiányoltad az E3-as előzetesből, hogy mindenféle unalmas információ és szöveg legyen benne, akkor örömmel jelenthetem, hogy a Ubisoft pótolta a hiányt: az E3-as előzetes kibovített változatában mindenféle dolgot tudhatunk meg a játékról, meg azért némi új képanyag is van benne.
1341851468

Márciusban jön a Splinter Cell: Blacklist?

Noha a Ubisoft azt már megerősítette korábban, hogy a Splinter Cell: Blacklist valamikor 2013 tavaszán kerülhet boltokba, az Amazon brit részlege már napra pontos dátumot is közölt a játék adatlapján, egyúttal az előrendelőknek szánt különleges kiadás tartalmát is megszellőztette.
1339858845

A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.
1339495200

Splinter Cell: Blacklist - teaser, lesz Wii U-verzió?

Az E3 után nehéz érdemleges híranyagot találni, de azért egy jó kis Splinter Cell: Blacklist kedvcsinálónak mindig lesz helye a Gamekapcson. A mostani előzetes ugyan rövid, és semmi újat nem mutat a korábban látott anyagokhoz képest, de hangulatosnak nagyon hangulatos.