Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

Itt a nagy Splinter Cell-bejelentés: jön a képregény

A Ubisoft - az ígéreteknek megfelelően - előrukkolt a Splinter Cell: Blacklisthez kapcsolódó "nagy" bejelentéssel. Bevalljuk, többre számítottunk, mint egy szimpla képregényre, amely a Convicition és a Blacklist közti eseményeket meséli el grafikus formában. Pedig pontosan erről van szó.

Splinter Cell-bejelentés közeleg

A Ubisoft a Facebook-oldalán tett közzé egy teaser képet, ami egy Splinter Cellel kapcsolatos bejelentést hivatott beharangozni. Hogy mi lehet az, arról sejtésünk sincs, talán a Blacklist valamelyik újdonságát fogja leleplezni a francia kiadó. Addig is tessék lájkolni és megosztani!

Splinter Cell: Blacklist - válogatott módszerek

Vadiúj trailer landolt nálunk a Splinter Cell: Blacklistből, amely bemutatja azokat a különböző módszereket, amiket Sam Fisher alkalmazhat küldetései során. Egyébként ötféle szabadságot kínál a játék, ebből négyet ecsetel a videó. Az utolsó az előző négy védelmét szolgálja. Ütős lesz!

Splinter Cell: Blacklist - lopakodj szellem módjára!

Ütős és végletekig higgadt játékmeneti felvétel landolt az új Splinter Cellből. A Blacklistet számos módon játszhatjuk végig: ha akcióra vágyunk, fedezékből-fedezékbe lavírozhatunk végig a pályákon, szorgalmasan irtva a rosszfiúkat, de létezik a megfontolt lopakodós stílus is. Lássuk!

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!

Splinter Cell: Blacklist - bővített E3-as előzetes

Ha azt hiányoltad az E3-as előzetesből, hogy mindenféle unalmas információ és szöveg legyen benne, akkor örömmel jelenthetem, hogy a Ubisoft pótolta a hiányt: az E3-as előzetes kibovített változatában mindenféle dolgot tudhatunk meg a játékról, meg azért némi új képanyag is van benne.

Márciusban jön a Splinter Cell: Blacklist?

Noha a Ubisoft azt már megerősítette korábban, hogy a Splinter Cell: Blacklist valamikor 2013 tavaszán kerülhet boltokba, az Amazon brit részlege már napra pontos dátumot is közölt a játék adatlapján, egyúttal az előrendelőknek szánt különleges kiadás tartalmát is megszellőztette.

A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.

Splinter Cell: Blacklist - teaser, lesz Wii U-verzió?

Az E3 után nehéz érdemleges híranyagot találni, de azért egy jó kis Splinter Cell: Blacklist kedvcsinálónak mindig lesz helye a Gamekapcson. A mostani előzetes ugyan rövid, és semmi újat nem mutat a korábban látott anyagokhoz képest, de hangulatosnak nagyon hangulatos.

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.