Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
Típus: Akció, Sunyizós

E3 2013: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Élőben blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük a Ubisoft konferenciáját. Késő van, de tartsatok ki, nem lesz hosszú. Cserébe Assassin's Creed, Splinter Cell és Watch Dogs a jutalmatok.

E3 2013: Nézd élőben a Ubisoft konferenciáját!

A Ubisoft konferenciáját szoktuk a leginkább várni általában, idén sincs ez másképp. A Gamekapcson élőben követheted a konferencia közvetítését, a streameket erre találod!

Már a next-gen Splinter Cellen ötletelnek

A Ubisoft a jövőben is kiemelt fontosságú szériaként tekint a Splinter Cellre, ebből kifolyólag természetesen a következő generáció alatt is kapunk folytatásokat hozzá. Az is biztos, hogy Sam Fisher visszatér.

Fejlesztői naplón a Splinter Cell: Blacklist

Újabb fejlesztői napló érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, amiben a Ubisoft munkatársa a játék kooperatív módjáról beszél: mint kiderült, karakterfüggő, hogy milyen játékstílust kell alkalmaznunk majd.

Splinter Cell: Blacklist - ismerd meg Fisher társát!

Új előzetes érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, a videó a kooperatív módot és Sam Fisher társát, Isaac Briggs CIA-ügynököt mutatja be. Nyilván a legjobb katonának is jól jön, ha valaki bakot tart neki.

Splinter Cell: Blacklist - részletek a multiról

A Ubisoft egy új trailerrel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Splinter Cell: Blacklist többjátékos mókájáról. Kiderült, hogy kétféle Spies vs. Mercs játékmódnak örülhetünk a lopakodós címben.

Bréking: magyar felirattal jön az új Splinter Cell

Látva az Assassin's Creed III sikerét, a PlayOn úgy döntött, hogy a Splinter Cell: Blacklistet is magyar felirattal küldi a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on. Egyedül a Wii U-s verzió honosításáról kell lemondanunk.

Splinter Cell: Blacklist - ilyen a Spies vs. Mercs

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft felfedte a Splinter Cell: Blacklist Spies vs. Mercs játékmódját, amely korábban is közkedvelt multis szórakozásnak bizonyult a rajongók körében. Az alapfelállás mit sem változott.

Splinter Cell: Blacklist - teaseren a Spies vs. Mercs

A Blacklistben is visszatér a Splinter Cell-sorozat egyik legkedveltebb többjátékos módja, a Spies vs. Mercs. Ahogy a cím is mutatja, a kémek és a zsoldosok csapnak össze a meccseken. A mód május 2-án mutatkozik be.

Splinter Cell: Blacklist - trailer a Wii U-s verzióról

A Ubisoft ma elemében van, egy Splinter Cell: Blacklist-előzetest is kidobott, ami a játék Wii U-s változatát mutatja be. Természetesen a hangsúly a GamePad nyújtotta lehetőségeken van.