Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1396270800

Lelépett a Ubitól a Splinter Cell: Blacklist direktora

Patrick Redding tíz évet húzott le a Ubisoftnál, az elmúlt hetekben viszont a Warners Bros.-hoz igazolt, és a Batman: Arkham Origins montreali fejlesztőinél lett kreatív igazgató.
1395334800

Úgy néz ki, megvan a Splinter Cell-film rendezője

Nagy eséllyel megvan a Splinter Cell-film rendezője, ha minden igaz, már csak az utolsó megbeszélések vannak hátra, míg a direktor úr és a film készítői nyélbe üthetik a megállapodásukat.
1391617818

James Bond-játékként indult az első Splinter Cell

A Splinter Cell manapság a lopakodós játékok ünnepelt klasszikusa, de tudtátok, hogy kezdetben egy teljesen más típusú alkotásnak tervezték? Egy sci-fi shooternek indult, később hivatalos James Bond-játékként készült.
1381993200

Betett a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Az elmúlt napokban bejelentett csúszások, és az, hogy a Ubisoft a korábban becsültnél rosszabb eredményre számít a pénzügyi év végére, alaposan betettek a cégnek: masszívan esett a részvényárfolyam is.
1381921200

Nem fogyott jól a Splinter Cell és a Rayman

Mint kiderült, a Ubisoft pénzügyi éve nemcsak azért lesz rosszabb a vártnál, mert a kiadó két fontosabb címét is elhalasztotta: a Splinter Cell: Blacklist és a Rayman Legends sem teljesített jól.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1380189600

DLC-t kapott a Splinter Cell: Blacklist

Úgy tűnik, hiába mentette meg a világot, Sam Fisher még csak nem is pihenhet egy jót. Régi-új kiegészítőt tölthetnek le a Splinter Cell: Blacklist játékosai, akik a csomagban egyebek mellett két küldetést is találnak.
1379231700

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.
1378131780

Blogajánló: Tanévkezdés

Kedves diákok! Most, így a Himnusz meghallgatása után örömmel köszöntünk benneteket újból a Gamekapocs virtuális falai között. Most, hogy vége a nyárnak, dolgos hétköznapok várnak ránk!
1378130400

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.