Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1320228043

Nézzük meg az Uncharted 3 első félóráját

Akció-kaland-fronton még mindig a Naughty Dog uralja a mezőnyt, PS3-fronton pedig még egyetlen más fejlesztőnek sem sikerült olyan emlékezetes és feszes tempójú játékot letennie az asztalra, mint amilyen az Uncharted-széria is számunkra. Itt az első harminc perc!
1320090989

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!
1319720400

Uncharted 3 - három óra alatt kivégezve

Mintha mostanában divatos dolog lenne, hogy egy-egy fejlesztő olyan hamar végigtol egy játékot, ahogy csak lehet, aztán még világgá is kürtöli. Nos, a legutóbbi áldozat a hamarosan megjelenő Uncharted 3, az idő pedig a részek számával egyelő. Három óra.
1319526020

Uncharted 3 - merengés a multiplayerről

Azt hitted, hogy miután részt vettél a játék bétatesztjében már mindent tudsz az Uncharted 3 többjátékos szegmenséről? Nagyon tévedsz! Mert ugye itt vannak nekünk a furmányos közelharci mozdulatok, melyek még a szimpla tűzharcnál is jobban néznek ki. A fejlesztők elmondják, hogy miért!
1319281251

Uncharted 3 - mit jelent hősnek lenni?

A Sony kiadott egy rövid dokumentumfilmet az Uncharted 3 mellé, melynek rendezője Ed Zwick, aki többek között az Utolsó szamuráj és a Szerelmes Shakespeare munkálatait dirigálta. A The Hero’s Journeyt természetesen a Drake's Deception inspirálta, feltárja az akció-kaland műfaját.
1319097626

Harrison Ford népszerűsíti az Uncharted 3-at

Kinek az arcával lehetne jobban eladni korunk talán legvelősebb kalandjátékát, mint Harrison Fordéval, aki többek között Indiana Jones megformálója. Elképzelhető, hogy Nathan Drake csupán egy zöldfülű kisfiú a Mester mellett. Az öreg kincsvadász segít a játék marketingjében, Japánban.
1319029200

Uncharted 3 launch trailer, hatalmas marketing

Habár még egy kicsit várni kell a hivatalos megjelenésig, a Naughty Dog nagy izgalmában már kiadta az Uncharted 3 launch trailert. Láthatunk egy rakás új helyszínt, némi szöveget, meg egy csomó, fantasztikusan festő akciójelenetet, ami alapján beindulhat a fantáziánk.
1318953600

Grafikailag nem ugrik akkorát az Uncharted 3

Az a helyzet a nagy platform-exkluzívokkal, hogy az újabb részektől mindenki valami hatalmas ugrást vár, s nem csak játékmenetben. Ezektől a címektől várjuk azt, hogy megmutassák, mire is képes valójában az adott konzol. Nos, az Uncharted 3 esetében kicsit nehezebb a helyzet.
1318420800

Aranyba ment az Uncharted 3

Nem csak az év egyik legjobban várt PlayStation 3 játéka, de akár az év játéka címre is esélyes anyag érte el a végső mérföldkövet: aranyba ment az Uncharted 3. A vásárlók pedig nem csak, hogy betekinthetnek a kulisszák mögé, de még egy Starhawk bétakulccsal is gazdagodnak.
1318005568

Uncharted 3 - sivatagi randalírozás

Az IGN jóvoltából viszonylag hosszú, ötperces gameplay videó érkezett az Uncharted harmadik részéről. A demóban a sokat látott sivatagi pálya kerül bemutatásra, egészen onnan, hogy Nathan átvág a sivatagon, odáig, hogy bejut a környéken lévő faluba, ahol természetesen csupa rosszarcú várja.