Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1335351627

Jön az Uncharted 3: Game of the Year Edition

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted széria darabjaiból mindeddig 17 millió példány talált gazdára. A 2007-ben induló sorozat tehát totális sikernek örvend a first party címek között. Az egyéb adatokról is kapunk egy összefoglalót és jön a harmadik rész GOTY kiadása.
1333875645

Uncharted 3 - trailer az áprilisi pályacsomagról

Jövő héten érkezik az Uncharted 3: Drake's Deception következő, egyben utolsó DLC-je, amiben négy új pálya várja a Naughty Dog remekének multiplayer-rajongóit. Mindegyik térkép kellően friss játékélménnyel szolgál majd, a csata közepette dinamikus események boldogítják a jónépet.
1332338400

Holnap bejelentik az új Unchartedet?

Éppen csak most jelent meg PS Vitára az Uncharted legutolsó felvonása, s már be is jelenthetik a következőt - talán túl korán, mondhatnánk, de persze Unchartedből semmi sem jöhet elég korán. Mindenesetre a PlayStation norvég Facebook-oldalán gyanús nyomok jelentek meg.
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.
1331317859

Uncharted 3 - trailer az új kooperatív módról

Jövő héten válik letölthetővé az Uncharted 3 legújabb kiegészítője, a Co-Op Shade Survival. A DLC neve beszédes, a játékhoz kooperatív túlélőmódot kapunk, amiben két haverral vállvetve eshetünk neki a hullámokban érkező ellenfelek tizedelésének. Nem túl eredeti, de az élmény itt újszerű.
1329829237

Uncharted 3 - érkezik a Co-Op Shade Survival mód

A Naughty Dog elhintett pár finomságot az Uncharted 3 multiplayerének továbbgondolásáról. Ezek szerint márciusban egy kooperatív túlélőmódnak örülhetnek a rajongók. Pont ez hiányzott a többjátékos örömökből? Lehetséges, a fejlesztők szerint "tüzes" kis mókának ígérkezik az újdonság.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1328522438

Ismerős térképekkel bővült az Uncharted 3 multija

A Naughty Dog bejelentette, hogy elkészült az első Flashback Pack, melyben négy korábban látott multiplayer térképet kapnak a rajongók az Uncharted 3-hoz. Az új változatok teljesen a mai kor igényeihez igazodnak, szebbek lettek - kérdés, hogy van-e olvasóink között, akit érdekel még az online móka.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1324987997

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.